Reduceri pentru eleve şi studente în magazinele La Femme

School banquet fashion

Super promoţie pentru domnişoarele care se pregătesc pentru banchet sau petrecerile de sfârşit de an. La Femme se gândeşte la elevele şi studentele care îşi caută rochii pentru party-urile din aceasta perioadă şi le oferă o reducere de 20% în toate magazinele La Femme din ţară şi online pe www.lafemme.ro.

Perioada banchetului este magică pentru fiecare domnişoară. Marchează sfârşitul unei perioade deosebite din viaţă şi începutul unor noi provocări. Rochia aleasă, pantofii, accesoriile şi coafura vor crea ţinuta la care te vei uita în poze peste ani şi ani cu nostalgie şi emoţie.

Rochiile de prinţese cu tul sunt în trend de câţiva ani şi au un aer princiar şi delicat. Designerii s-au inspirat din filmul Black Swan şi au creat ţinute vaporoase şi preţioase pe care le-au asortat unor coafuri simple de balerină.

Petrecerile de sfârşit de an reprezintă un punct cheie în crearea relaţiilor pe tot parcursul facultăţii. Aşa că fiecare domnişoară îşi doreşte o rochie chic& trendy în care să se simtă bine şi care să i se potrivească.

Rochiile asimetrice au rămas în trend şi sezonul acesta, atât în culori puternice, cât şi rochii în culori pastel, în funcţie de ceea ce ţi se potriveşte. Pentru că este vară, alege materiale vaporoase cum ar fi voalul în combinaţie cu dantela pentru un accent preţios.

Pentru că La Femme se gândeşte la toate domnişoarele care îşi caută rochia perfectă în această perioadă, brandul românesc are o ofertă specială, o reducere de 20% în toate magazinele La Femme din ţară şi online pe www.lafemme.ro. În perioada 27 Mai 2013- 27 Iunie 2013 te poţi bucura de reducerea la rochii de seară din noua colecţie La Femme inspirată de moda a la Paris!

În prezent, reţeaua La Femme cuprinde 8 magazine localizate în Bucureşti, Constanţa şi Piteşti! În Bucureşti magazine La Femme se găsesc în Băneasa Shopping City, în Centrul Comercial Orhideea, în Afi Palace Cotroceni, în Calea Victoriei 16.20, în Piaşa Rosetti. În Piteşti se găsesc în Centrul Comercial Jupiter City, în Calea Bucureşti nr.1, iar în Constanţa în Centrul Comercial Tom.

Codul de discount: elev-student20

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.