Alexandra Bădoi, La Femme în Micul Paris

Alexandra Badoi ObservatorPrezentatoarea ştirilor despre vreme din cadrul jurnalului Observator de la Antena 1 şi cântăreaţa de muzică trance Alexandra Bădoi a devenit imaginea brandului vestimentar La Femme în România!

„Mă simt onorată să fiu ambasadorul de imagine al brandului La Femme! Această companie funcţionează de ani buni în piaţa românească, respectând femeia, moda şi bunul simţ. Îmi doresc ca împreună cu echipa din spatele acestui brand să promovăm stilul chic şi trendy prin ţinutele de inspiraţie franţuzească! Mai mult de-atât, ne propunem ca fiecare doamnă sau domnişoară să se simtă cu adevărat «La Femme»“, spune Alexandra.

Colaborarea vedetei cu una dintre cele mai cunoscute companii româneşti in domeniul retailului vestimentar marchează lansarea conceptului şi colecţiei La Femme primăvară-vară 2013 – Moda à la Paris – atât pe noua platformâ online www.lafemme.ro, cât şi în magazine.

„Alegerea Alexandrei a fost una uşoară şi firească. Este tânără, frumoasă şi fermecătoare şi vrem ca toate clientele noastre să se simtă la fel. Este un model demn de urmat, o persoană talentată, care şi-a păstrat modestia. Elegantă şi cu bun gust, Alexandra este una dintre tinerele prezente în televiziune despre care am considerat că reprezintă «chicul parizian» pe care La Femme îl doreşte prezent în Bucureşti, micul Paris”, afirmă Magda Trandafirescu, manager La Femme.

La Femme este un brand românesc născut în 1994 din dorinţa de a crea ţinute chic şi trendy pentru toate vârstele. De 19 ani, La Femme oferă clientelor sale calitate, eleganţă şi feminitate.

Noua colecţie primăvară vară 2013 „Moda a la Paris“ este produsă în Franţa şi este inspirată de divele franţuzeşti de altădată. La Femme invită prin noua sa colecţie la feminitate, delicateţe şi romantismul Parisului anilor ’60. Fustele cloş, rochiile seducătoare de seară şi combinaţii delicate din voal şi brocart aduc un omagiu divei pariziene şi stilului său inconfundabil.

În prezent, reţeaua La Femme cuprinde 8 magazine localizate în Bucureşti, Constanţa şi Piteşti şi un magazin online www.lafemme.ro.

Astfel de ţinute chic şi trendy inspirate de moda a la Paris a purtat Alexandra în prima ei sedinţă foto pentru La Femme în cadre reprezentative pentru atmosfera Micului Paris. Fotografiile au fost realizate de Vali Caloiu, hairstylingul a fost asigurat de Ana Bucur (hairstylist Butterfly Beauty Center), nailstylingul de Mari Ştefanescu – Cherie Nail Styling (servicii disponibile şi la Butterfly Beauty Center), iar pantofii au fost furnizaţi de Carmine Shoes.

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.