Vise florale

Bouquet of dreamsSetul FREYWILLE Bouquet of Dreams în noua variantă placată cu rodiu şi paladiu.

Inspiraţi de filozofia “dolce vita”, artiştii FREYWILLE au creat un design de vis în nuanţe pasionale şi delicate de violet, orange, roz şi turqoise pentru a transpune în email cele mai preţioase momente ale vieţii.

Strălucirea metalică a monturii completează impecabil contrastul de culoare. Detaliile din pulbere de aur de 24k, realizate printr-un proces artistic unic, creează un efect de relief ce dă viaţă setului Bouquet of Dreams.

FREYWILLE este o echipă creativă de bijutieri, designeri şi experţi în arta emailării. Filozofia companiei este prezentă în realizările sale artistice unice, culorile vibrante şi calitatea exclusivistă.

Producția limitată, realizată în manufactura din centrul Vienei, în aceeaşi locaţie în care compania a fost înfiinţată în 1951, este o garanţie a înaltelor standarde de calitate utilizate în design și producție. Spiritul creator reprezintã centrul în jurul căruia se conturează FREYWILLE. Fiecare colecție are la bază idei filozofice umaniste, fundamental imateriale și emoționale. FREYWILLE este reprezentat în 35 de ţări, patru continente, prin Boutique-urile sale proprii.

 

Tags: , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.