Be inspired by Reserved

Denim ColectionColectia Denim ne surprinde plăcut cu pantaloni, cămăşi, rochii şi fuste, toate concepute din celebrul material care se regăseşte fără excepţie în şifonierele femeilor şi bărbaţilor deopotrivă – denimul.

Outfiturile smart casual se potrivesc persoanelor cărora nu le este teamă să îşi exprime gândurile şi personalitatea fără prejudecăţi.

În oraş, la un cocktail, la birou sau în excursie, modelele propuse de către designerii Reserved îşi doresc să fie inspiraţionale, dar totodată să poată să fie purtate zi de zi, de către toţi cei pasionaţi de fashion.

Pentru a ieşi din tipare, o ţinută denim, din noua colecţie Be Inspired by Reserved poate fi completată cu succes de accesoriile colorate care vin odată cu noile outfituri din sezonul primavară-vară.

Look-ul fresh şi stylish este asigurat de croiala şi textura materialelor folosite. Fiecare articol din colectia Denim pare a fi creat pentru un moment diferit al zilei, pentru câte o personalitate diferită: sexy, rock, relaxat, casual.

Despre Reserved

RESERVED este un brand de îmbrăcăminte pentru toată familia, ale cărui colecţii pentru femei, bărbaţi şi copii sunt disponibile în peste 10 ţări europene. Clienţii noştri pot găsi aici produse de calitate, în trend, la preţuri accesibile.
Colecţiile RESERVED se impart în câteva linii:
– CITY se adreseaza clienţilor care pun accentul pe eleganţă
– CASUAL pentru ocazii mai puţin formale, weekend şi timpul liber
– YOUNG & FASHION se adresează tinerilor cu un stil unic, deschişi schimbărilor

Citeste mai mult: Be inspired by Reserved – Colectia Denim

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.