Les Essences d’Amelie

Parfumuri naturaleLes Essences d’Amelie este un atelier de parfumerie artizanală dedicat în totalitate parfumurilor naturale. Acestea sunt realizate handmade în loturi mici din cele mai pure ingrediente alese și selectate cu grijă din toate colțurile lumii.

Fiind prima companie din România care prin creațiile sale face distincția dintre aromaterapie și parfumerie luxuriantă, Les Essences d’Amelie marchează reînvierea artei uitate a parfumeriei naturale.

Prin creațiile sale, Les Essences d’Amelie își dorește să încălzească suflete, să lumineze minți și să dezvolte imaginații devenind astfel prima companie din România recunoscută pentru parfumurile naturale manufacturate.

O dată cu lansarea, acestea s-au făcut remarcate încă din primele săptămâni ajungând pe rafturile unora dintre cele mai cunoscute magazine de profil din România: Kzarinne Bio Boutique, Biobunatati şi Sideris Organic Shop.

Les Essences d’Amelie deţine în ofertă două game de parfumuri: lichide (în bază de alcool) şi solide (în bază de ceară) urmând a-şi diversifica oferta cu parfumuri de puls şi alte produse de îngrijire cu efect aromaterapeutic.

Acestea sunt manufacturate bucată cu bucată într-un mic atelier din Marghita, judeţul Bihor de către fondatoarea lor, Diana Roman, sunt analizate de un laborator acreditat şi sunt notificate la Ministerul Sănătăţii.

Despre Les Essences d’Amelie

Într-o societate care stă sub semnul chimicalelor nocive, ale produselor realizate în masă care nu spun nimic, misiunea noastră este de a readuce la viaţă conceptul de parfum natural creat din cele mai pure şi exclusiviste ingrediente achiziţionate de la cei mai renumiţi distilatori mondiali, 100% naturale, prietenoase cu mediul, handmade, fără potenţial alergen ridicat -i efecte secundare – menite să stimuleze simţuri şi sa creeze amintiri.

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.