Primul termometru bazal digital pentru controlul fertilităţii

Termometru fertilitateCompania germana UEBE care a patentat primul termometru cu mercur din lume lansează un nou produs pe piaţa românească. Cyclotest Lady se adresează cuplurilor care doresc să îşi planifice o sarcină cu rezultate foarte rapide sau care doresc să practice contracepţia naturală.

Cyclotest Lady nu este un termometru obişnuit. Are un display digital cu două zecimale şi vine într-o carcasă protectoare împreună cu grafice speciale şi un creion pentru înregistrarea valorilor temperaturii în decursul ciclului menstrual. Termometrul are vârful de măsurare flexibil, măsoară cu precizie ridicată şi anunţă atunci când bateria este aproape consumată acest lucru fiind crucial pentru ca măsurătorile să fie luate corect. Cyclotest Lady memorează ultima temperatură înregistrată ceea ce permite ca rezultatul să fie notat la momentul dorit.

Astfel femeile care doresc să planifice o sarcină şi caută ajutor, care au renunţat la contraceptivele hormonale, care au ciclul neregulat, care alaptează sau se află înainte de menopauză îşi pot determina perioada fertilă cu ajutorul Cyclotest Lady. Metoda de verificare pe care o aplică se numeşte metoda simpto-termală şi este, conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii cea mai modernă metodă de planificare familială naturală. Studiile spun că metoda simpto-termală oferă o siguranţă de 99%.

Deşi în România domeniul planificării familiale naturale este în curs de dezvoltare, viziunea companiei este de a deveni lider în furnizarea de produse în acest segment de piaţă.

 

Tags: , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.