Ete 2013 sur Le Grand Avenue

Colecţiile brandurilor Louis Vuitton, Valentino, Roberto Cavalli, Escada, Ermanno Scervino şi Stefanel şi-au spus, printre mii de flori, povestea sezonului Primăvară-Vară 2013, pe The Grand Avenue. Unicul bulevard al brandurilor de lux din Bucureşti, The Grand Avenue, in incinta hotelului Marriott, s-a dezbrăcat de hainele de iarnă, pentru a se-îmbrăca în 10.000 de flori!

Evenimentul a avut loc vineri, 8 Martie, de la ora 19.00, când cei 10.000 de trandafiri, irişi, frezii, zambile şi orhidee au spus, pe rând, povestea inspiraţiei designerilor Louis Vuitton, Valentino, Roberto Cavalli, Escada, Ermanno Scervino şi Stefanel, atât pentru doamnele fashionului, invitate de onoare ale galei florilor, cât şi pentru trecătorii de pe The Grand Avenue, care s-au bucurat de grădina viu colorată şi parfumată de pe bulevardul brandurilor de lux.

Răsărită din irişi şi frezii, rochia de seară corai ESCADA, sofistifacată, cu fusta drapată, pliuri strategic plasate şi mâneci scurte, căzute pe umăr, şi-a exprimat lejeritatea, fluiditatea şi simplitatea – cele trei cuvinte care definesc cel mai bine colecţia Resort 2013 a brandului. „Este o colecţie casual foarte rafinată, ce dezvaluie adevarata atitudine californiană, aceasta fiind sursa de inspiraţie a creaţiilor”, a explicat vedeta Kanal D Raluca Lăzăruţ, gazda evenimentului.

Ridicându-se din grădina de trandafiri roz şi albi, rochia Roberto Cavalli, din mătase, reprezentantă a liniei Leeds, şi-a dezvăluit sursa de inspiraţie din porţelanurile vechi englezeşti, care îşi extrag farmecul din motivele florale minuţios detaliate. „Pre-colecţia Roberto Cavalli Spring 2013 este inspirată din istoria porţelanului şi de fascinanta lume care înconjoară această artă. Imprimeurile, bijuteriile şi accesoriile metalice sunt într-o deplină concordanţă, toate transmiţând puterea şi efectul strălucitor al ceramicii”, a mai explicat Raluca Lăzăruţ.

Dintre frezii şi trandafiri a răsărit şi rochia Ermanno Scervino, din mătase naturală, cu broderie florală, aleasă pentru campania publicitară a colecţiei de prezentare SS13, fiind purtată de Dree Hamingway, strănepoata celebrului Ernest Hamingway. Modelul a fost ales pentru al doilea sezon consecutiv, pentru a întruchipa „Femeia SCERVINO”.

Din jocul celor mai viu colorate zambile, albastre, roz şi albe, s-a ridicat şi reprezentanta colecţiei primăvară-vară 2013 a casei Stefanel: piese clasice, cu notă modernă la nivelul texturilor, culorilor şi imprimeurilor Jacquard. Colecția combină o serie de tricotaje simple cu o gamă de piese mai sofisticate, cu finisaje speciale şi detalii deosebite. “Culorile alese sunt cel mai adesea neutre, blânde, inspirând delicatețe şi feminitate. Iar atunci când se mizează pe contrastul cu o culoare puternică, aceasta este folosită pe materiale uşoare, pentru a transmite un aer proaspăt şi a construi un efect vizual deosebit”, a mai spus gazda evenimentului.

Din flori pastelate s-au ridicat şi reprezentantele colecţiei Valentino, vorbind despre inspiraţia Romei neo-realiste, dominate de spiritul ei schimbător şi de dorinţa permanentă de reinventare. „Rochiile din această colecţie sunt realizate din broderie, în partea superioară, pe care sunt aplicate diverse tipuri de dantele cusute împreună, pe o bază din tul. Broderia realizată din motive florale evidenţiază linia rochiei, iar combinaţiile diferite de culori dau acestor rochii o tentă fresh, de primavară, dar şi una romantică, în acelaşi timp”, a mai spus Raluca Lăzăruţ.

Şi din grădina Luis Vuitton au răsărit, pe 8 Martie, genţi şi poşete create din flori vii, spre deliciul creatoarelor şi iubitoarelor de fashion prezente la eveniment, între care s-au numărat Iulia Albu, Galyna Panzaru, Maria Radu, Crisa Kyra, Irina Mohora, Norina Stoica sau Dorin Negrău.

Grădina naturală, cu peste 10.000 de frezii, zambile, orhidee, trandafiri şi irişi le-a oferit doamnelor flori de ziua lor, în toate felurile posibile, acesta fiind primul eveniment dedicat fashion-ului, pe bulevardul brandurilor de lux, dintr-o serie de şase. Evenimentele vor fi organizate şi găzduite de The Grand Avenue în acest an, cu scopul de a descrie vizual evoluţia istorică a fashion-ului. Acţiunile sunt integrate într-o campanie complexă de informare şi promovare a brandurilor, pentru publicul fashionist, fiind o campanie căreia i se vor alătura cunoscuţi editori de fashion, designeri, stilişti şi iubitori ai creaţiei vestimentare.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.