Cum alegi fondul de ten ideal?

Pharmaceris FPielea trebuie îngrijită cu atenţie indiferent de sezon şi cu atât mai mult tenul care este expus zilnic la diferenţe de temperatură, razele sorelui, praf. Dacă vrei să aplici un fond de ten, atunci este indicat să fie unul de cea mai bună calitate şi care poate fi folosit în siguranţă.

Fondurile de ten de la Pharmaceris F sunt destinate în special tenului sensibil, iar, datorită sistemului inovator corector de nouă generaţie, acestea nu încarcă inutil tenul şi nu crează efectul neplacut de mască.

În acelaşi timp, fondul de ten rezistă până la 10 ore de la aplicare. Formula produsului nu conţine parabeni, conservanţi sau substanţe parfumate.

Pharmaceris F camuflează bine imperfecţiunile pielii (petele pigmentare, capilarele dilatate, cicatricile post-acneice, cearcănele, acneea rozaceea) şi conferă tenului o nuanţă naturală şi uniformă, lucru confirmat de un procent de 94% dintre femeile cu piele sensibilă şi forme severe de boli dermatologice.

Garanţia siguranţei în utilizare a produselor Pharmaceris o constituie aprobarea Centrului de Cercetări Ştiinţifice Dr. Irena Eris, dar şi implicarea mai multor dermatologi în dezvoltarea acestora. Siguranţa folosirii produsului a fost confirmată prin teste complexe, inclusiv in vitro, pe modelul epidermic EpiDermTM şi prin teste epidermice. Filtrul UVA/UVB SPF 20 asigură o protecţie crescută împotriva efectelor radiaţiei solare.

Produsul este disponibil în 3 nuante : ivory, sand şi bronze. Preţ recomadat 54 RON

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.