Cele mai noi tendinţe în decoraţiunile interioare şi mobilier

Deci Stil DesignLa fel ca în modă, tendinţele în designul şi decoraţiunile interioare se schimbă de la un sezon la altul. Designerii au decis ca, din punct de vedere cromatic, vedetele anului 2013 sunt galbenul, albastru şi orange, la care se adaugă movul – în continuare în trend şi nuanţele de olive şi cappuccino. 2013 păstrează teme ale anilor trecuţi, precum modelele florale şi dungi şi readuce în tendinţe tematici abandonate în urmă cu câţiva ani: animal print şi natural. DECOSTILDESIGN este singura expoziţie din România care aduce în prim-plan cele mai noi tendinţe şi surse de inspiraţie în materie de decoraţiuni interioare, mobilier ţi design interior.

„Lumea plină de creativitate ţi diversitate a decoraţiunilor interioare se caracterizeazî printr-un dinamism datorat schimbîrilor tot mai frecvente ale tendinţelor. Ea va fi de acum cu un pas înainte la DecoStilDesign, un eveniment unic, ce oferă nenumărate oportunităţi. Am creat conceptul DecoStilDesign pornind de la convingerea că stilul şi originalitatea sunt elemente cheie care te diferenţiază de multime şi ne propunem să organizăm un eveniment care să reflecte viziunea actuală a frumosului“. Diana Grigore, Project Manager

În perioada 25 – 28 aprilie, se va desfășura prima ediție a DECOSTILDESIGN, expoziție de decorațiuni interioare, mobilier, design și amenajări interioare. Evenimentul este organizat de CONCEPT EXPO & EVENTS și va fi găzduit de Centrul Expozițional ROMAERO BĂNEASA din București.

La DECOSTILDESIGN îşi vor promova produsele urmatăarele categorii de expozanţi: producători, importatori, distribuitori şi comercianţi de decoraţiuni şi accesorii decorative pentru casă; mobilier; corpuri şi sisteme de iluminat; textile pentru casă (lenjerie, perdele şi draperii, feţe masă, prosoape), saltele, perne, pilote; sticlărie şi porţelan; tapet şi stickere decorative pentru pereţi; tapiţerii, covoare, machete; tapiserii; podele/ pardoseli decorative, parchet; şeminee şi sisteme de încălzire decorative; uşi de interior; scări de interior; vopsele / tencuieli decorative; lambriuri decorative; tablouri şi obiecte de arta decorative; gresie şi faianţă; mobilier şi corpuri sanitare pentru băi; electrocasnice pentru bucătării (plite, hote, cuptoare incorporabile); veselă şi accesorii pentru masă; ustensile de gătit.

Conceptul expoziţiei DECOSTILDESIGN pleacă de la premisa că publicul a devenit deschis la informaţie şi educat în acest sens, punând accentul pe calitate şi pe orientarea către un stil elaborat şi unitar în ceea ce priveşte decorarea spaţiului de locuit, fapt ce a permis dezvoltarea spectaculoasă din ultimul timp a domeniului designului interior.

Mai multe detalii, pe www.decostildesign.ro si www.conceptexpo.ro.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.