NU_BE

parum universNU_BE este parfumul care povesteşte despre originile universului, despre magma primordială ce a dat naştere stelelor, o materie într-o continuă schimbare ce pluteşte în Haos, o stare ce precede Forma finală perfectă. Acel lucru nedefinit, cosmic şi spiritual, ce evocă materia neatinsă din inima Pământului. Acea experientă neaşteptată a descoperirii unor materiale pure, ascunse una în cealaltă.

O călătorie plină de aventuri care începe undeva departe şi se termină pe Pământ: de la un nor ce pluteşte nestingherit în spaţiu, la praful de stele ce se transformă şi prinde viaţa… un nou început.

Cele trei elemente: Hidrogen, Heliu şi Lithiu stau la originea universului, a exploziei primordiale prin care a apărut Viaţa. Note magnetice, exuberante şi neliniştite, dar învăluitoare şi meditative, ce evocă acea acumulare de energie a universului în formare. Apoi, Carbonul şi Oxigenul ce crează mările şi oceanele biosferei noastre, atrăgând atmosferele intime şi solemne, alcătuite din scurgerea subtilă a timpului şi amintiri terestre.

Parfumurile NU_BE crează o lume olfactivă nouă, accesibilă în cele mai secrete nuanţe numai acelora ce îndrăznesc să se aventureze în găsirea tainelor universului.

Lasa-te sedus de unicitatea şi frumuseţea acestor parfumuri a căror poveste este spusă chiar de cei care le-au creat:

HYDROGEN (creat de Antoine Lie)

“Pentru mine, Hidrogenul este elementul chimic al Energiei. De aceea, parfumul pe care l-am creat este atât de acidulat, de viu.” – Antoine Lie

Hidrogenul, element primordial ce stă la originea tuturor lucrurilor din Univers, este ca o explozie a elementelor esenţiale: atingeri de condimente, lemne rare şi vanilie… acordurile de mosc reprezintă începutul senzualităţii şi sexualităţii. Accentele de busuioc, muşchi de stejar şi licheni amintesc de vegetaţia luxuriantă… Tonurile verzi de aldehide reprezintă puritatea şi transparentă.

Un parfum multifaţetat: vegetal, floral, fructat, transparent – într-o căutare continuă a purităţii intangibile.

HELIUM (creat de Sylvie Fischer)

“Am fost inspirată de ideea unui balon cu aer cald şi de mirosul de fum… M-am gândit la un parfum meditativ, o atmosferă Zen.” – Sylvie Fischer

În notele de vârf veţi descoperi bergamota de Italia ce oferă prospeţime evoluând către note preţioase de concret de iris şi trandafir de Damasc adaugând o notă feminină. Apoi, veţi fi surprins de tonurile balsamice de benzoin, styrax turcesc şi scorţişoara care se întrepătrund cu note de patchouli, lemn de guaiac şi salvie amintind de mirosul de narghilea, spiritual şi intens. În final, pentru efectul de fum, a fost adăugat vetiver conferind autenticitate şi eleganţă.

Este parfumul spiritual, care te învăluie cu acordurile gurmande şi de fum, precum o îmbrăţişare meditativă… aproape tangibilă.

LITHIUM (creat de Nicolas Bonneville)

“Pentru mine, Lithiul este elementul chimic al contrastelor. Chiar dacă în limba greacă semnificaţia sa este aceea de piatră, Lithiul este cel mai uşor dintre metale.

Găndindu-mă la dualitatea sa, am încercat să o transpun olfactiv într-un parfum al antitezelor, dezvăluind energia şi consistenţa sa, luminozitatea şi subtilitatea. L-am compus având mare grijă la aceste detalii… să redea mirosul de cremene, căldura degajată de Acea scânteie.

M-am jucat cu ingredientele într-o armonie a contrastelor: am combinat lemnul de cedru şi patchouli cu blândeţea moscului, energia condimentelor cu gingaşul trandafir, intensitatea irisului cu preţiosul şofran.

Delicat şi puternic în acelaşi timp, intens şi vibrant, acest parfum evocă alternarea unor temperaturi diferite şi seduce prin eleganţă şi preţiozitatea notelor sale.” – Nicolas Bonneville

CARBON (creat de Francoise Caron)

“Prin acest parfum am dorit să surprind misterul Genezei, apariţia Vieţii!

Un cocktail al condimentelor: cardamom, ghimbir şi piper negru pentru a stimula acea forţă irezistibilă ce se degajă de la început până la sfârşit. I-am oferit eleganţă şi prospeţime adăugând preţiosul iris, ierburi aromatice şi răşini senzuale iar la sfârşit o notă cremoasă de santal.

Solemn şi sofisticat, un parfum ce te îndeamnă la meditaţie şi introspecţie.” – Francoise Caron

OXYGEN (creat de Antoine Lie)

“Ideea a fost aceea de lemn oxigenat, proaspăt însă cu acea notă inconfundabilă a aburului, un amestec mai complex decât oxigenul însuşi.

M-am gândit la un “oxigen lichid” realizat din lemne preţioase, atingeri de şofran, olibanum, piper, aldehide, mosc şi vetiver. Iar acest amestec fierbe, îl miroşi şi iată! Un parfum care este acolo, peste tot în jurul tău dar pe care nu îl poţti defini…” – Antoine Lie

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.