Noua linie Global Lift de la Skeyndor – primul tratament profesional de lifting global

anti aging cream Skeyndor Global LiftTineretea e o virtute pe care ne-am dori-o tot timpul, indiferent de vârstă sau factorii externi. Dar elasticitatea pielii devine din ce în ce mai greu de întreţinut sau recuperat, primele semne apărând după vârsta de 30 de ani.

Skeyndor lansează noua gamă Global Lift, o nouă formă de a înţelege liftingul cosmetic la nivelul cel mai profund al celulelor, produse inspirate din cele mai recente şi revoluţionare terapii anti-îmbătrânire.

Linia Global Lift este recomandată femeilor de peste 35 de ani, ce prezintă printre caracteristicile pielii lipsa fermităţii, desprindere, pierderea definiţiei conturului volumelor faciale şi ale ridurilor datorate flascităţii.

[Progen-in]– tehnologia dezvoltată exclusiv de către Skeyndor, este bazată pe terapiile anti-markeri ai senescentei. Este vorba despre o strategie inovatoare globala antiîmbătrânire, concepută pentru a obţine un efect de redefinire faciala, care reface volumul ovalului feţei şi diminuează bărbia dublă în cazul pielii mature.

Anti-gravity lifting programme este denumirea tratamentului în cabină, destinat recuperării volumelor feţei şi gatului. Preţul unui tratament este 269 lei.

Kit-ul folosit în timpul tratamentului este format din:

Activating firming gel – gel emolient fără grăsime, pentru favorizarea masajului facial în cabină. Cu proprietăţi de întindere şi redare a fermităţii

Anti-gravity serum – ser preparat pentru a produce un efect de lifting general asupra pielii. Special pentru tratarea pielii flasce, mature şi pentru pielea fotoîmbătrânită prematur. Produs îmbogăţit cu hidrolizat de colagen şi siliciu organic care întăresc proprietăţile de susţinere ale pielii.

Immediate lift action mask – masca de lifting pentru faţă şi gât, cu efect de netezire a ridurilor. Sub formă de plasture, permite obţinerea unui rezultat spectaculos şi imediat de redare a fermităţii în mod profesional şi eficient.

Lift contour cream – cremă pentru faţă şi gât preparată pe baza tehnologiei anti-îmbătrânire [progen-in]. Produs cosmetic avansat, pentru un efect global de redare a fermităţii. Preţ: 333 lei

Lift Definition Eye Contour Cream, 15ml este o cremă special cocepută pentru zona sensibilă a ochilor. Ajută la redarea fermității și elasticității pielii. Preț: 193 lei

Rezultatele vizibile ale tratamentului vorbesc de la sine:
・ redefinește pielea și reduce ridurile.
・ oferă un efect de lifting.
・ favorizează recuperarea volumului specific pielii tinere.

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.