Ce reduceri caută românii în această perioadă

shopping
În data de 15 Ianuarie 2013, mult așteptatul sezon al reducerilor de iarnă a luat startul în forță, cu promoții de nerefuzat! Românii amatori de discounturi cauta cele mai bune oferte şi cele mai mari reduceri.

Shops.com.ro este ghidul tău de shopping prin aglomeraţia de reduceri şi te informează atât despre drepturile tale de cumpărător european cât şi despre obligaţiile comercianţilor!

Românii caută reducerile din supermaketuri şi mall-uri

Cele mai căutate reduceri din acestă perioadă sunt cele oferite în supermarketuri şi mall-uri. Fie că sunt în căutare de produse alimentare sau nealimentare la preţuri foarte mici, românii cu siguranţă profită la maxim de sezonul de reduceri!

Cele mai cautate reduceri sunt la mobila si electrocasnice

În topul preferinţelor românilor pentru cumpărături la reduceri se află mobila şi produsele electrocasnice. Acest gen de produse, care în afară sezonului de soldare au preţuri mari pentru bugetul de criză, devin în această perioadă accesibile.

Fie că este vorba de mobila de birou, de bucătărie sau de dormitor, acum poţi să îţi redecorezi casa cu un buget redus. În plus, dacă ai ratat reducerile de Black Friday, acum ai ocazia să îţi achiziţionezi electrocasnice la preţuri mai mici: de la aspiratoare, fiare de călcat, cuptoare cu microunde şi espressoare până la aragaze, maşini de spălat şi multe altele!

În topul preferinţelor românilor se află reducerile la încălţăminte şi îmbrăcăminte

Tot printre cele mai căutate reduceri din sezonul soldărilor de iarnă se află încălţămintea şi îmbrăcămintea. Magazinele oferă în această perioada promoţii şi reduceri substanţiale la articole din colecţiile de toamnă/iarnă 2012-2013. Se caută în mod special reducerile la încălţăminte: la cizme, încălţăminte sport.

Amatorii de shopping online vânează în mod special reducerile la îmbrăcăminte: paltoane, veste şi jachete.

Shops.com.ro este ghidul tău de shopping în perioada reducerilor

O dată cu pornirea noului sezon de reduceri, pe 15 Ianuarie 2013 s-a lansat şi site-ul Shops.com.ro! Site-ul îşi doreşte să fie un ghid de shopping atât pentru cumpărăturile online cât şi offline. În acest sens, va informa zilnic cititorii săi despre ofertele speciale ale magazinelor, supermaketurilor şi mallurilor din ţară.

Pe www.shops.com.ro găseşti cele mai avantajoase oferte şi reduceri la produse pentru intreaga familie: de la îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii pentru femei, bărbaţi şi copii până la gadgeturi, produse şi acesorii pentru casă şi timp liber şi nu numai.

Iar pentru ca tu să te bucuri de cumpărături fără probleme, echipa Shops.com.ro te informează atât despre drepturile tale de cumpărător european cât şi despre obligaţiile comercianţilor, cum să te protejezi de furtul de informaţii sensibile şi multe altele!

Fii pe fază şi nu rata cele mai bune oferte ale sezonului de reduceri! Dar nu uita că eşti consumator european!

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Privacy Preference Center