De ce vor românii să petreacă Revelionul 2013 în România!

Revelion la munteRomânii vor să petreaca Revelionul 2013 în România, deşi se spune că un Revelion în ţară e mai scump decât unul în străinătate. Destinaţiile interne tradiţionale pentru Revelion, precum Valea Prahovei, sunt şi anul acesta la mare căutare!

Valea Prahovei este deja arhiplină şi cu greu mai găseşti locuri libere pentru această perioadă. Românii cu siguranţă aleg să se distreze româneşte şi să păstreze tradiţiile în locul unor destinaţii din străinătate!

Revelion 2013 în România: aproape de casă

O întrebare îşi pun românii în perioada Sărbătorilor de Iarnă: „Unde petrecem seara de Revelion 2013 – în România sau în străinătate?“. Un lucru este clar: românii îşi petrec Crăciunul acasă, iar Revelionul la munte. Fie că nu ai timp să pleci din ţară, fie că ai rău de avion, tot Valea Prahovei este mai accesibilă. Indiferent dacă alegi staţiuni de lux precum Poiana Braşov, Predeal sau Sinaia, sau staţiuni precum Azuga sau Buşteni, găseşti oferte în funcţie de pretenţiile fiecăruia.

Chiar dacă în ultimii ani presa ne-a obişnuit cu informaţii conform cărora un Revelion este mai scump în România, un Revelion în ţară este, de regulă, mai ieftin decât unul în străinătate, datorită cheltuielilor de transport care sunt mult mai mici pentru o destinaţie internă. Profită şi tu de cele mai bune oferte de Revelion 2013 pe Valea Prahovei şi alege cazare Predeal, în Sinaia sau în orice altă staţiune preferi!

Revelion 2013 în România: petrecere în stil romanesc

E un lucru cunoscut că românii ştiu să se distreze în orice zi, dar mai ales de Revelion, la marea petrecere din noaptea dintre ani. Dacă în străinătate, petrecerea de Revelion se încheie imediat după ora 12, în România, petrecerea abia atunci începe. În majoritatea locaţiilor, atmosfera este intreţinută de lăutari şi DJ ce animează petrecerea până dimineaţa.

Revelion 2013: meniu rafinat internaţional completat de cel tradiţional românesc

Dacă eşti un gurmand şi îţi plac mâncărurile rafinate, te gândeşti la meniurile franţuzeşti pe care le poţi găsi în Franţa de Revelion. Dar acum şi la noi poţi găsi în majoritatea restaurantelor un meniu internaţional rafinat.

De exemplu, restaurantul Complexului Hotelier Eden din Predeal ţi-a pregătit pentru noaptea de Revelion ruladă florentină, ouă de prepeliţă şi icre de manciuria, rafaelo din ţelină pe rondea de ananas baby, ruladă de curcan cu fructe confiate învelit în prosciutto, cornet de şvaiţer cu salată de crudităţi, terină din somon fumé cu fructe de mare, foie gras cu cremă de trufe şi confit de ceapă roşie; somon file în crustă de migdale cu legume tempura şi alte delicatese!

Revelion 2013 în România: palincă şi vinuri nobile româneşti

Atunci când aleg să îşi petreacă Revelionul în afara ţării, românii duc cu ei palincă şi vinurile româneşti. De ce să nu rămânem să ne bucurăm de ele la noi acasă? Majoritatea celor care organizează petrecerea de Revelion Predeal au selectat cu atenţie cele mai bune vinuri româneşti.

Somelierul restaurantului Eden din Predeal a ales special pentru noaptea dintre ani vinuri nobile româneşti: un vin alb de Târnave de la Staţiunea de Cercetare Blaj şi un vin roşu de excepţie, purtând amprenta oenologului Aurelia Vişinescu, care se bucură de recunoaştere internaţională, reflectată în medalii şi diplome internaţionale!

Revelion 2013 în România: datini şi tradiţii româneşti

Noaptea de Anul Nou este cea mai bogată în datini, credinţe şi superstiţii. Pentru a fi siguri că Anul Nou va aduce numai lucruri bune, românii respectă cu sfinţenie toate tradiţiile, dar şi superstiţiile legate de Revelion.

Şi pentru că noaptea trecerii dintre ani este un moment magic în tradiţia populară românească, cu siguranţă că, dacă vei pleca în străinătate, îţi vor lipsi colindătorii şi vei căuta cu disperare vâsc pentru sărutul de la miezul nopţii!

Dacă măcar unul dintre aceste avantaje te-a convins că cel mai frumos Revelion va fi în România la munte, hai şi tu la o petrecere de neuitat, în stil românesc, la Complex Hotelier Eden din Predeal! Acceseaza www.edenhotel.ro şi descoperă acum oferta pentru Revelion 2013 munte!!

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.