Poartă bijuterii cu smaralde şi poţi fi protejată de infidelitate

silver jewelryBijuteriile cu smaralde, prin strălucirea impresionantă a pietrei semipreţioase, captează culorile proaspete, luminoase ale unei zile perfecte de toamnă. Culoarea verde intensă a smaraldului îţi îmbunătăţeşte memoria, inteligenţa şi îţi creşte buna dispoziţie, iar pe cele îndrăgostite le protejează de infidelitate. SilverZone.ro îţi pune la dispoziţie o gamă largă de bijuterii cu smaralde, lucrate impecabil, din care poţi alege modelul preferat.

Bijuteriile cu smarald te protejează de infidelitate

Legendele spun că Sfântul Graal a fost făcut din smarald masiv, iar unele persoane încă susţin că piatra de smarald te poate proteja de infidelitate. Anticii asociau piatra de smarald cu zeiţa Venus, zeiţa dragostei şi a frumuseţii, care îi proteja pe cei îndrăgostiţi de infidelitate. Dacă inima le era loială, piatra de smarald ar fi avut o culoare verde, frumoasă, dar dacă inima o lua pe un drum greşit, piatra şi-ar fi transformat culoarea într-un verde fără viaţă.

Bijuteriile cu smarald îţi îmbunătăţesc memoria, inteligenţa şi buna dispoziţie

În plus se credea că, dacă porţi bijuterii cu smarald, îţi vei îmbunătăţi memoria şi inteligenţa şi vei putea gândi clar despre trecut, prezent sau viitor.

O pereche de cercei cu smarald alături de rochia ta preferată, vor alcătui o ţinută elegantă şi sofisticată. Poartă un inel sau un pandantiv cu smarald pentru a intensifica buna dispoziţie şi pentru a da culoare ţinutei tale de seară. Orice bijuterie cu smarald de la SilverZone.ro este accesoriul perfect, care revitalizează o ţinută elegantă, transformând-o într-o ţinută impresionantă.

Bijuteriile cu smaralde perfecte, mai rare decât diamantele

Doar cele mai fine smaralde sunt transparente şi fără defecte. Cele mai multe pietre de smarald au incluziuni ce arată ca nişte mici ramuri, denumite “jardin”, care în traducere din franceză înseamnă grădină.

Smaraldele fără defecte sunt extrem de valoroase şi se găsesc de obicei în dimensiuni mici. În lume, există mai puţine smaralde perfecte, de dimensiuni mari, decât există diamante.

Bijuteriile cu smarald au fermecat omenirea

De-a lungul istoriei, s-a spus că verdele deosebit al pietrei de smarald a “fermecat omenirea”. Culoarea sa este simbolul unei noi vieţi. Tăietura unei pietre de smarald subliniază de fapt bogăţia culorii.

Când şi cum să purtam bijuterii cu smarald?

Nu purta bijuterii cu smarald în timp ce speli vase sau când folosesti săpunul. După un timp, grăsimea şi săpunul se vor acumula pe piatră, determinand-o să îşi piardă din strălucirea plină de viaţă. De asemnea, nu purta smaralde atunci când te angajezi în activităţi fizice care ar putea zgâria piatra.

Pentru a curăţa o bijuterie cu smarald foloseste apă la temperatura camerei şi săpun lichid delicat. Periază uşor, în mod repetat, în partea de jos a pietrei, sub smarald, pentru a elimina acumulările de murdărie. Vei vedea cum smaraldul începe să se lumineze. Clăteşte bijuteria cu apă caldă şi usuc-o cu un prosop moale.

SilverZone.ro
îţi pune la dispoziție o gamă largă de bijuterii cu smarald, lucrate impecabil, din care poți alege modelul preferat!

Despre SilverZone.ro

SilverZone.ro vă oferă bijuterii din argint și pietre semiprețioase lucrate în serie mică, cu design excelent și de cea mai bună calitate. Colecția de bijuterii pentru femei cuprinde: inele, cercei, brățări, coliere, broșe, pandantive, perfecte pentru orice stil și buget. Viziteaza www.silverzone.ro acum și descoperp cele mai noi modele de bijuterii pentru femei!

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.