Curăţarea canapelelor îmbunătăţeşte starea de sănătate

cleaning the houseCurăţarea canapelelor şi fotoliior din casa sau biroul dvs. este un mod rapid şi uşor de a vă înfrumuseța spaţiul în care locuiți sau vă desfăşuraţi activitatea. În acest mod vă puteţi asigura că familia sau angajaţii nu sunt expuşi pericolului de a intra în contact cu diverse bacterii care produc alergii.

În procesul de curățare al canapelelor și fotoliilor, experții Instant Clean utilizează soluţii profesionale de curăţat care nu sunt toxice şi nu distrug ţesătura. Această metodă de curăţare reîmprospătează culorile şi în acelaşi timp elimină praful, polenul şi bacteriile producătoare de alergii.

Prin accesarea acestui serviciu de curăţat canapele şi fotolii, veţi beneficia de eliminarea prafului şi a oricaror agenţi neigienici de pe tapiţerii, iar calitatea aerului din spaţiile aferente va deveni mai bună.

Avem experienţă în domeniul serviciilor de curăţenie, iar misiunea noastră este să facem acest lucru cu dăruire şi profesionalism. Ştim că este dificil să primeşti o persoană străină în casă, însă am învăţat să ne facem plăcuţi, să avem un comportament amiabil, respectuos şi plin de responsabilitate.

Angajaţii noştri au o stare de spirit bună, iar la terminarea intervenţiei ne dorim să ne consideraţi un prieten vechi care a venit să vă ajute la o muncă pe care nu o puteţi face dvs.

Apelăm la cele mai bune metode de curăţenie, folosind produse de curăţenie ecologice, care nu reprezintă niciun pericol pentru familie şi mediul înconjurător.

Pentru că este o perioadă prielnică curăţării de canapele şi fotolii, consultanţii noştri vă stau la dispoziţie pentru a vă oferi orice detaliu legat de serviciile de curăţenie pe care vi le putem oferi.

Nu avem preţuri supra-evaluate, chiar dacă lucrul se desfăşoară seara târziu sau în zilele de weekend.

Curăţare fotoliu/ 50 lei

Curăţare canapea 2 locuri/ 150 lei

Curăţare canapea 3 locuri/ 200 lei

Curăţare colţar / 300 lei

Despre Instant Clean
Firma Instant Clean este specializată în servicii profesionale de curăţenie şi oferă tuturor clienţilor, curăţenie de întreţinere, curăţenie generală, curăţenie spaţii birouri, curăţenie locuinţe – apartamente, curăţenie vile, curăţenie magazine, curăţenie hoteluri, curăţenie spaţii comerciale, curăţenie pentru instituţii etc.
Executăm servicii de curăţenie după constructor; spălare/ curăţare geamuri, curăţare mochete, covoare etc.
Soluţii optime, personal calificat, utilaje performante, produse de curăţenie profesionale – calitate, siguranţă şi flexibilitate.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.