La Perla a lansat în România noua colecţia toamnă/iarnă 2012

La Perla lingerieEvenimentul a avut loc la Bucureşti, cu participarea directorului de export Andrea Bonardi. Noua colecţie poate fi admirată în boutique-ul La Perla de pe Calea Victoriei 118, unde veţi descoperi o armonizare perfectă între două culturi, Est si Vest, mătase şi dantelă.

Aura lumii îndepărtate întâlneşte erotismul cel mai rafinat, graţia unei gheise şi eleganţa italiană. Elementele care reprezintă senzualitatea orientală devin caracterele dominante ale unei poveşti care subliniază trupul nostru: curele obi, kimono-uri, fante. Ca şi pentru o colecţie de artă, comoara vestimentară te transpune în plăcerea explorării fiecărui detaliu şi în dezvăluirea fiecărui element.

Stilul sofisticat al vestimentaţiilor incorporează alte elemente simbol ale garderobei orientale, exact cum cureaua obi apare pe un baby doll. Dantela Chantilly ţesută în model de camelie este principalul caracter al unei varietăţi de creaţii. Acestea conferă un efect de două tonuri graţie contrastului culorilor satinate.

Beţişoarele stilizate de bambus sunt brodate pe tulle cu eleganţă armonioasă, făcând trimitere către picturile lumii plutitoare. „Furoshiki”, arta japoneză de a înfăşura obiecte în material textil, este tema care predomină în câteva articole vestimentare unde tulle-ul brodat este „înfăşurat” într-un alt strat de tulle mai fin.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.