Revoluţie în tratamentul parodontozei

paradontozaParodontoza face din ce in ce mai multe victime chiar şi în rândul persoanelor tinere, peste 30% din populaţia de peste 30 de ani, fiind afectată de parodontoză sau de un stadiu incipient al acesteia. Tratamentele existente pe piaţă au o slabă eficienţă sau în cazurile cele mai nefericite se consideră că nu există rezolvare a acestei afecţiuni.

Vaccinurile – o soluţie?
Vaccinurile nu sunt întotdeauna cea mai eficientă metodă pentru tratarea bolii. Din experienţa noastră vaccinurile şi autovaccinurile nu şi-au dovedit o eficienţă suficient de mare pentru a justifica efortul şi durerile pacienţilor. Chiar dacă iniţial le foloseam în paralel cu tratamentele pe care le utilizăm în prezent, în timp am renunţat complet la ele, eficienţa tratamentului rămânând aceeaşi, eliminând suferinţa pacientului.

Viziunea noastră

Maniera noastră de a aborda această boală în funcţie de stadiul la care se prezintă ea, trece de la metode neinvazive, cum este tratamentul original Bioprop bazat doar pe vitamine, produse apicole şi fitoterapice, diferite tipuri de masaje gingivale, mergând până la intervenţia chirurgicală în stadiile avansate ale bolii (de eliminare a pungilor parodontale). Tratamentul Bioprop durează în principiu 1 lună de zile, realizându-se de 3 ori pe săptămână (12 sedinţe), la care se mai pot adăuga în funcţie de starea pacientului 1-2 săptămâni de tratament. Bioprop şi-a dovedit eficienţa în toate formele de manifestare a parodontozei. Intervenţia chirurgicală are loc la mijlocul tratamentului, intervenindu-se larg în două etape, abordându-se mai întâi o arcadă, apoi cealaltă la interval de o săptămână.

Bioprop – tartamentul nostru original împotriva bolilor parodontale!

Un tratament original care funcţionează în orice formă de parodontoză, complet nedureros, aplicaţie extrem de simplă. Un antibiotic, antiinflamator şi imunostimulent natural, de mare eficenţă. Tratamentul cu Bioprop inhibă dezvoltarea bacteriană, eliminând în acelaşi timp mirosul neplăcut al cavităţii bucale. După ce se menţine în cavitatea bucală timp de 10-15 minute, produsul se poate înghiţi, având astfel un rol imunostimulent şi antiinflamator pentru întregul organism. Astfel, are o acţiune directă asupra reglării metabolismului, cicatrizarea ulcerelor gastrice, reglarea bioritmului, creşterea răspunsului imunitar al organismului.

În ce constă intervenţia chirurgicală

În stadiile avansate ale bolii, după instiutirea tratamentului cu Bioprop, se poate interveni şi chirurgical, minim invaziv cu maximă delicateţe şi minuţiozitate, ajutând astfel în mod fundamental organismul să-şi recapete consistenţa şi fermitatea ţesuturilor susţinătoare ale danturii. Intervenţia chirurgicală constă în expunerea osului şi a ţesuturilor dentare, prin detaşarea şi curăţirea minuţioasă a mucoaselor şi a ţesuturilor dure (os, dinte), până la limita ţesutului sănătos, aceste procedee fiind urmate de umplerea defectelor cu materiale artificiale înlocuitoare de os. În final reataşăm mucoasele într-o poziţie hipercorectată acoperind cât mai bine grefele de os. Tehnici de concepţie proprie cu un anumit tip de incizie ce conservă cât mai mult din ţesuturile moi, eliminarea completă şi judicioasă a ţesuturilor bolnave cu instrumentar de mare fineţe, înlocuirea ţesututilor lipsă şi suturi speciale cu elongarea ţesuturilor moi. Astefel se realizează o maximă reacoperire a rădăcinilor dinţilor afectaţi. Rezultatul astfel obţinut, pe lângă eliminarea completă a îmbolnăvirii parodontale are o mare rezistenţă în timp, desigur în prezenţa unei igiene riguroase.

Tratamentul de întreţinere

În perioada de recuperare post chirurgicală, tratamentul cu Bioprop este continuat aproximativ 2 săptămâni până la obţinerea unei vindecări complete a ţesuturilor parodontale. În paralel pacientul este sfătuit să folosească tehnicile de masaj parodontal şi duşul bucal, periuţe speciale, apă de gură şi pastă de dinţi profesională. Toate acestea duc la dispariţia completă a îmbolnăvirii parodondale, urmând doar îngrijirile normale ale cavităţii bucale şi controale repetate la 4-6 luni.

Ce spun pacienţii noştri

Principalul lucru pe care pacienţii îl declară este senzaţia de bine şi confort pe care o percep pe tot parcursul tratamentului, începând cu aplicarea tratamentului Biprop. Deşi este tras în seringă, acest tratament nu presupune înţeparea ţesuturilor, până la tehnicile de sedare şi de asigurare a confortului pacientului astfel încât orice manoperă, până şi cea chirurgicală să devină blândă într-un cadru de linişte, protecţie şi confort, influenţând mult desfăşurarea intervenţiei, precum şi recuperarea post-operatorie.

Despre ASCLEPIMED Facial Aesthetics Art Clinic

“Fără nebunia creaţiei, viaţa ar fi un act vulgar.”
Este prima art-clinică de estetică facială din România, unică în felul ei prin complexa paletă a serviciilor de înaltă clasă şi tehnicilor de avangardă, pornind de la estetica stomatologică, reconstrucţii şi remodelări ale maxilarelor şi buzelor, până la rafinata chirurgie estetică, fillere şi tehnici de întinerire a ţesuturilor. Un Templu al Frumuseţii, cum ne place să-l numim.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.