Ţinute pentru femei de succes

Fiecare zi la birou reprezintă provocarea compunerii unei ţinute originale, cât mai elegante, care să sublinieze perfect linia corpului nostru şi să ne ofere distincţia eleganţei. Garderoba noastră este pusă continuu la grea încercare, ne poate ajuta sau ne poate defavoriza, datorită alegerilor făcute. Avem nevoie de stil, de inspiraţie şi de articolele vestimentare alese cu grijă şi rafinament, numai pentru noi, de LaFemme.ro.

În colecţia toamnă-iarnă 2013, LaFemme.ro a introdus fuste din dantelă sau plisate, fuste scurte sau de lungime medie, în culorile toamnei sau în culori vii, model tip „creion“, cu pliuri elegante în partea din faţă. Fustele în culori pastelate sunt adevărate piese vestimentare rafinate pentru femeile pretenţioase!

Și pentru că ne dorim să fim atrăgătoare şi feminine, dar în acelaşi timp să ne compunem o ţinută care să inspire seriozitate, trebuie să avem întotdeauna în garderobă o fustă neagră creion, un model cambrat pe corp, care să ne pună în evidenţă talia.

Nu trebuie să lipsească nici fustele scurte colorate, punând accent pe culorile toamnei, galben şi portocaliu. Vor face senzație, mai ales dacă le asortăm cu bluze sau cămăși negre ori maro.

Fustele din dantelă croşetată îşi păstrează farmecul dintotdeauna, dantela trecând acum de la un material destinat exclusiv ținutelor de seară, în vestimentaţiile care arată perfect la lumina zilei. Când reuşiţi s-o asortaţi cu piesele vestimentare potrivite, obţineţi cu siguranţă ţinute smart casual sau office chic.

Şi dacă suntem îndrăzneţe, putem alege o fustă scurtă, din imitaţie de piele, cu pliuri şi curea lanţ, un model nou din colecţia La Femme toamnă-iarnă 2013.

Nu trebuie să uităm că LaFemme.ro ne ajută să asortăm fustele cu diversele modele de cămăşi chic & trendy, cu mânecă scurtă sau lungă, din materiale de calitate superioară, prezente în noua colecţie!

În vogă este cămaşa cu model în carouri mici. Mâneca lungă şi gulerul cu decolteu în V sunt croiuri mai mult decât potrivite pentru o ţinută office rafinată.

Cămăşile din voal netransparent trebuie să troneze în garderoba oricărei femei, putând fi asortate cu uşurinţă atât fustelor casual, cât şi la pantaloni, oferind o linie sexy şi misterioasă. Cămăşile în culori calde, bej, maro, galben sau imprimeurile florale ale anilor ’70 îndulcesc ţinuta office severă.

Pentru o pată de culoare, abordaţi o cămaşă roşie care o să vă scoată cu siguranţă în evidenţă.

Rafinamentul suprem îl reprezintă cămaşa office cambrată de culoare neagră, cu guler tunică şi jabou. O putem asorta la orice fustă sau pantalon, pentru o ţinută office sexy, care nu va lăsa să treceţi neobservată. Pentru cele care preferă albul, cămaşa albă cambrată, este ideală pentru orice ţinută office.

Fustele și cămășile de damă din noua colecţie La Femme ce pot fi cumpărate online. Modelele sunt realizate din materiale de calitate superioară şi le puteţi comanda chiar acum, în limita stocului disponibil!

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.