OSTEOCARE – aliatul femeilor în lupta cu osteoporoza

osterocareŞtiai că scheletul uman este format din 206 oase unite între ele prin articulaţii realizând împreună structura de susţinere a corpului uman? Oasele şi articulaţiile sunt astfel proiectate pentru a asigura maximum de forţă şi mobilitate organismului.

Pentru a se forma şi a se menţine un schelet sănătos este esenţial aportul de calciu. Atunci când organismul nu primeşte suficient calciu, oasele sunt primele afectate, devenind moi și fragile. Deficienţa îndelungată de calciu duce la osteoporoză, o afecţiune ce se manifestă prin deteriorarea ireversibila a oaselor.

Femeile sunt primele ţinte ale osteoporozei. Cea mai bună metodă de a lupta cu această boală este prevenirea timpurie, cu ajutorul unui supliment nutritiv de calciu.

Un alt lucru care trebuie avut în vedere este faptul că, administrarea de calciu poate determina formarea de nisip sau calculi renali prin depunerea lui la nivelul rinichilor. Pentru a preîntâmpina acest efect negativ administraţi concomitent un supliment de magneziu sau alegeţi unul care să le conţină pe amândouă.

Osteocare este soluţia ideală pentru toate problemele, datorită formulei inovatoare Ca+Mg+Zn+vit.D3, primul concept Ca-Mg din lume cu avantajul terapeutic distinct al Mg pentru metabolismul osos, dezvoltat de Prof. Arnold Bekett de la Universitatea din Londra.

Conţine calciu natural într-o formă care îi asigură absorbţie maximă şi se poate administra în 3 variante: efervescent cu gust plăcut de portocală sau comprimate de înghiţit pentru adulţi şi varianta sirop pentru copii.

Osteocare capsule – 25 lei

Osteocare sirop – 29 lei

Osteocare Fizz(effervescent) – 26 lei

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.