Alege frumuseţea bio!

bio cosmeticsNevoia de a trăi cât mai sânâtos, cât mai aproape de natură este din ce în ce mai importantă pentru oricare dintre noi şi pentru întreaga familie. Dacă alimentaţia sănătoasă a devenit ceva imperativ pentru noi, produsele cosmetice trebuie puse pe acelaşi loc, pentru ca ele sunt absorbite, hrănesc, regenerează şi tratează pielea corpului şi tenul. Dorinţa de a-ţi menţine frumuseţea, dar şi de a proteja sănătatea pielii este o necesitate, un mod care ne poate revoluţiona viaţa, atât a noastră cât şi a celor dragi.

Începând cu acest an îţi este la îndemână să fii Bio, să te îngrijeşti cu cea mai mare atenţie. Magazinul online www.seebio.ro reuneşte cosmetice BIO ale unor mărci de renume, cu certificări recunoscute internaţional ca ECOCERT, BDIH, DEMETER, NaTrue, ce vin să ateste calitatea lor, precum şi lipsa oricărui produs sintetic din compoziţie.

Printre gamele cele mai cunoscute în lume se numără şi brandul german Martina Gebhardt, premiat în nenumărate rânduri în cadrul testărilor OKO TEST şi obţinând calificativul EXCELENT.

Potrivit principiului „less is more” produsele Martina Gebhardt conţin numai acele ingrediente naturale, bio care sunt necesare şi care se completează reciproc; sunt 100% organice, lucru atestat de certificarea Demeter ce semnifică lipsa parabenilor, a conservanţilor sintetici, a produselor petrochimice, a coloranţilor şi a parfumurilor sintetice, fiind astfel recomandate tuturor tipurilor de piele.

Ai ten sensibil? Vrei hidratare pentru piele uscată? Ai probleme cu acneea? Pentru orice fel de problemă a pielii ai avea, găseşti soluţii cu produsele din gama Martina Gebhardt:

– Extractul pur de trandafiri şi uleiul de migdale sunt recomandate îngrijirii, revitalizării tenului sensibil – acestea se găsesc în produsele gamei Rose

– Extractul bio de struguri ce conţine vitamina E, F şi protianidine, ce au un efect antiîmbătrânire de 50 de ori mai puternic decât cel al faimoasei vitamine E – se găseşte în produsele gamei antirid Happy Aging

– Uleiul pur de masline şi extractul de ginseng cu un conţinut bogat în vitamine şi substanţe nutritive, stimulează vitalitatea pielii, reface elasticitatea şi are o puternică acţiune regenerativă – se găsesc în produsele din gama Ginseng

– Untul de shea BIO hidratant intens pentru pielea uscată şi iritată, stimulează sinteza de colagen care previne formarea ridurilor – se găseşte în produsele din gama Sheabutter.

– Extractul bio de salvie cu efect astringent şi antiinflamator recomandat tenului gras, predipus la acnee – în produsele gamei pe bază de Salvie.

Gama cuprinde de asemenea şi produse destinate barbatilor (WILD UTAH) şi celor mici (Super Protect Baby &Kids).

Cu o compoziţie alcatuită din 50% substanţă de hidratare şi 50% substanţe grase, cremele Martina Gebhardt sunt similare cu structura tenului unei persoane de 20 de ani.

Lansat în 1994 sub sloganul ”mai mult decât organic”, brandul Martina Gebhardt produce acum mai mult de 140 de cosmetice bio cu distribuţie internaţională.

Produsele din gama Martina Gebhardt sunt acum foarte uşor de achiziţionat, împreună cu alte branduri internaţionale certificate (Bioturm, Weleda, Ritessens, Eco Garden). Astfel, poţi să îţi respecţi sănătatea şi frumuseţea alegând dintr-o varietate de cosmetice de calitate, pe bază de ingrediente provenite din culturi ecologice fără pesticide sau îngrăşăminte chimice.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.