Masca de faţă Cleopatra!

honey cosmeticsCleopatra, un produs 100% natural, nu conţine niciun fel de conservanţi ce ar putea influenţa negativ pielea. Pe bază de miere şi de cea mai buna argilă, adusă dintr-un mediu complet ecologic, produsul dă pielii dumneavoastră un sentiment de prospeţime.

Cleopatra înlătură rezidurile de pe porii proeminenţi şi curăţă faţa de acnee.

Un tratament durează 20 de minute, iar masca poate fi aplicată de 2 ori pe săptămână.

Argila, principalul element al produsului, este binecunoscută pentru proprietăţile sale remineralizante, antitoxice, cicatrizante, având şi un important efect tonic asupra sistemului nervos, alungând stresul. Compusă din minerale precum calciu, magneziu, zinc, potasiu, sulf, siliciu, sodiu, clor, aluminiu şi oligoelemente precum cupru, iod, seleniu, mangan, fosfor, argint, crom, argila are de asemenea o mare capacitate de absorbţie.

Cu o experienţă de peste 22 de ani pe piaţa românească, Biomed este unul dintre cele mai cunoscute branduri din domeniul suplimentelor alimentare. Cunoscută pentru sistemul de menţinere a sănătăţii “Biomed”, compania are ca obiectiv principal satisfacţia clienţilor săi. Pentru aceasta, produsele companiei susţin menţinerea unui raport armonios între înălţime şi greutate şi între greutate şi masa musculară activă. Biomed are în portofoliu produse comercializate în exclusivitate în România, între care se remarcă Biomed 4, un excelent adjuvant în procesul de slăbire, Biomed împotriva alcoolismului, Biomed pentru prostată, Cleopatra, masca de faţă egipteană bazată pe argilă şi Biomed Slip, un adevărat prieten în lupta împotriva celulitei.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.