Pastura de albine, sursa vitală de probiotice pentru tratarea infecţiilor şi afecţiunilor digestive

pastura de albineSuferim permanent de câte o afecţiune serioasă – de la stress până la boli de inimă şi ciroză, problemele de sănătate apar încontinuu. Mai mult, neglijarea alimentaţiei şi un program haotic de muncă contribuie la apariţia unui arsenal de boli digestive, principalii factori de risc pentru sănătatea şi starea generală de bine. Pastura Albeena – „pâinea albinelor” – poate regla cu uşurinţă echilibrul digestiv la cotele optime şi poate întări imunitatea cu rezultate uimitoare.

Pastura este un aliment complet care susţine sănătatea digestiei şi previne infecţiile grave, inclusiv cele induse de streptococii s. Aureus şi s. Epidermidis. Aceste proprietăţi puternice se datorează abundenţei de bacterii probiotice din produsul apicol de excepţie care protejează permanent faţă de agenţii patogeni.

Pastură Albeena este un produs rezultat din fermentarea polenului amestecat cu nectar, miere, mii de enzime şi bacterii sănătoase inoculate de albine. Cu ea sunt hrănite larvele şi albinele pentru a le susţine dezvoltarea, longevitatea şi imunitatea.

Denumită şi pâinea albinelor, datorită consistenţei sale şi rolului de hrană în stup, pastura vine în sprijinul sistemului digestiv cu acest aport bogat de microorganisme – bacterii, fungi, microbi şi în special paralactobacillus şi bifidobacterium – pentru a reface flora intestinală şi rezistenţa imunitară. Bacteriile apar într-o abundenţă remarcabilă în coloniile de albine – se estimează că intestinele unei albine conţin 108-109 bacterii per gram de conţinut, fapt care le păstreaza intacte sănătatea şi imunitatea.

Analiza compoziţiei pasturii şi a microorganismelor sale a demonstrat că bifidobacteriile conferă imunitate faţă de agenţii patogeni, în special in pentru sistemul digestiv şi ficat. Pastura este un remediu puternic pentru majoritatea afecţiunilor colonului, tranzitului intestinal, pentru dezechilibrul florei intestinale, pentru afectiuni hepatice, stress și oboseală cronică, infecții rezistente la antibiotice, infecții urinare, dar și un adjuvant de mare încredere în chimioterapie.

Ceea ce face ca pastura să fie un produs deosebit este faptul că deține în compoziție elementele necesare digestiei optime: o cantitate de acid lactic de 6 ori mai mare decât cea a polenului, multă vitamina K și antioxidanți care protejează împotriva radicalilor liberi. Totodată, pastura are un termen de valabilitate mult mai mare decât al polenului, ceea ce o recomandă ca un produs apicol care se menține timp îndelungat în stare naturală, fara a-și pierde din complexul de beneficii și proprietati curative de-a lungul timpului.

Pastură Albeena este un aliment perfect din punct de vedere nutrițional: conține 25% proteine, cel putin 18 aminoacizi esențiali, 28 de minerale (amintim fierul, calciul, fosforul, potasiul, cuprul, zincul, seleniul, magneziul), enzime și coenzime, 14 acizi grași esențiali, 11 carbohidrați și spectrul complet de vitamine de bază (C, B1, B2, E, H, P, acidul folic, acidul nicotinic, riboflavina, acidul pantotenic) și 6 hormoni sexuali.

Produsele Albeena, inclusiv pastura, pot fi achiziționate din magazinul Remediu.ro, la prețuri foarte accesibile.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.