Coriolan a lansat noua colecţie de bijuterii cu diamante pentru copii

children diamondsCoriolan a lansat Colecţia “Primul meu diamant”, prima colecţie de bijuterii pentru copii cu diamante, pentru ca micuţii alintaţi să poată avea amintiri strălucitoare din cea mai frumoasă perioadă a vieţii lor.

Modelele deosebite se adresează tuturor copiilor, indiferent că sunt fetiţe sau băieţei şi indiferent de vârsta pe care o au, bijuteriile fiind sigure atât pentru bebeluşi cât şi pentru copiii mai mari. Cu o experienţă de peste 10 ani de zile şi cu peste 60 000 de cupluri de români care poartă cu mândrie verighetele lor preferate, compania Coriolan a început, din acest an şi comercializarea bijuteriilor din aur pentru copii şi, pe lângă acest lucru, şi crearea unei noi categorii de bijuterii pentru toţi părinţii pretenţioşi care îşi doresc să facă un cadou deosebit copilului lor.

Noua Colecţie, intutulată sugestiv “Primul meu diamant”, vrea să fie o premieră în rândul bijuteriilor de copii din România şi îşi doreşte să aducă în prim plan părinţilor, bunicilor sau naşilor o metodă de a cadorisi în mod inteligent şi drăgălaş, un copil.

Modelele de bijuterii pentru copii se pliază atât pe dorinţele părinţilor privind siguranţa, cât și pe cele ale copiilor, reuşind să acopere atât gusturile clasice cât şi pretenţiile jucauşe şi colorate ale micuţilor.

Noua colecţie are un parfum vesel, colorat, orice părinte putând găsi un model pe placul inimii sale: ori un avion, o maşinuţă sau o motocicletă pentru băieţei, ori inimioare sau floricele pentru fetiţe.

Diferită de tot ce s-a vândut până acum online, bijuteriile cu diamante pentru copii reprezintă bijuterii special concepute pentru cei mici, lucrate manual cu fineţe şi precizie, fiind potrivite pentru un copil, dar în acelaşi timp elegante şi pline de viaţă.

Despre Coriolan

Coriolan înseamnă pasiune, promisiune, dragoste şi poveste. Coriolan îţi povesteşte despre aur, bijuterii şi alte zâne bune, pentru ca tu să afli cele mai noi informaţii, să primeşti cele mai bune sfaturi de la specialişti şi să te poţi bucura de recomandări pentru bijuteriile potrivite ţie sau celor dragi.

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.