Şcoli de Vară pentru copii – Astronomie, Actorie, Desen, Dezvoltare Personală

Scoli de vara pentru copiiChiar dacă vara înseamnă vacanţă şi căldură mare, Şcoala de Arte şi Maniere îi invită pe cei mici să îşi petreacă timpul într-o atmosferă răcoroasă, plăcută şi plină de inventivitate, care le va fructifica din plin vacanţa de vară.

În perioada lunii iulie vom organiza câteva Şcoli de Vară, cu program intensiv, de luni până vineri, menite să le ofere celor mici activităţi interesante, creative şi pline de voie bună, care să îi ajute să îşi dezvolte talentele şi să îşi descopere noi pasiuni.

Între 2 şi 5 iulie îi invităm pe copiii pasionaţi de astronomie să ia parte la Şcoala de Vară de Astronomie (8-13 ani), în compania unuia dintre cei mai îndrăgiţi lectori, Adrian Şonka, coordonatorul Observatorului Astronomic ”Amiral Vasile Urseanu” din Bucureşti. Împreună, vom parcurge o călătorie de milioane de ani lumină, pornind de pe Terra şi oprindu-ne în cele mai îndepărtate galaxii ale Universului.

Continuăm programa Şcolilor de Vară în săptămâna 9-13 iulie cu un alt atelier pasionant pentru cei mici, Şcoală de vară de arta actorului pentru copii (6-13 ani), în compania actriţei Smaranda Caragea, carismatica actriţă ce interpretează vocea Hannei Montana din celebrul serial de televiziune.

Pentru că desenul este cea mai bună metodă de a-şi exprima talentul şi creativitatea, cei mici sunt invitaţi între 16 şi 20 iulie la Primii paşi în Desen – Şcoală de Vară (4-6 ani), alături de Teodora Vărzaru, Preşedintele Uniunii Studenţilor de la Arte şi profesor de modelaj.

Ultima săptămână din iulie, între 23 şi 27 iulie, o vom dedica dezvoltării personale şi emoţionale a copiilor, prin intermediul Şcolii de Vară de Dezvoltare Personală prin Artă (7-12 ani), atelier susţinut de Simina Timariu, specialist în psihodiagnoză şi consiliere psihologică.

Locaţia de desfăşurare a Şcolilor de Vară este la sediul Şcolii de Arte şi Maniere (Str. Ştefan Mihăileanu, nr. 28B, mezanin, ap. 2, int. 2), iar detalii referitoare la taxele de curs, orele de începere şi modalitatea de înscriere le găsiţi direct pe site-ul nostru: www.scoaladeartesimaniere.ro.

 

Tags: , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.