Oferă familiei tale o masă completă, gustoasă şi sănătoasă

Fresh Bread PatissierPentru cei mici, alimentaţia sănătoasă este primul pas către o dezvoltare armonioasă şi o copilărie plină de energie! Deşi uneori este greu să îl convingi pe cel mic să stea departe de mâncărurile nesănătoase, Electrolux te ajută sa prepari o masă rapidă, gustoasă şi sănătoasă si – cel mai important – pe placul celui mic şi al întregii familii.

Un mic dejun bun, cu suc de fructe şi shake-uri vitaminizante.
Pentru mic-dejun, Electrolux îţi oferă mai multe opţiuni. Dacă prichindelului îi plac fructele, oferă-i un pahar cu suc pregătit cu ajutorul storcătorului de fructe Electrolux. Storcătorul are o capacitate de 1.25 l şi un recipient de dimensiuni mari pentru pulpă, ceea ce înseamnă că poţi pregăti o cantitate mai mare de suc – ideală pentru un pachet de luat la serviciu sau la şcoală, în cazul celor mici, alături de o gustare.

Dacă familia ta iubeşte shake-urile cu lapte şi cereale, foloseşte blenderul PowerMix Silent. Chiar dacă soţul tău este foarte matinal, îi poţi pregăti băutura preferată fără grija că vei trezi vecinii; fiind de 10 ori mai silenţios decât orice alt blender de pe piaţă (doar 80dB), poţi prepara totul în deplină linişte.

Adaugă o felie de toast crocantă şi aurie, prajită la unul dintre toasterele Electrolux, şi chiar un ceai din plante sau o cafea preparată rapid la fierbătorul sau cafetiera Electrolux. Micul dejun este gata!

La prânz, profită de beneficiile aburului.
Metoda gătitului la abur este cea mai sănătoasă, deoarece ajută la conservarea vitaminelor şi savorii preparatelor. Chiar dacă membrii familiei tale au preferinţe culinare diferite – legume, peşte sau alt tip de carne, poţi găti întregul meniu simultan, petrecând cu până la 20% mai puţin timp în bucătărie. În plus, cuptorul Electrolux CombiSteam cu tehnologie 3in1, ai flexibilitea de a găti tradiţional, utilizând căldura; cu abur; sau tradişional şi cu abur, în acelaşi timp.

Şi cum îl convingi pe cel mic să mănânce tot din farfurie? Pregătindu-i un desert delicios şi sănătos, cum ar fi o îngheţată proaspătă şi homemade. O pregăteşti în doar câteva minute, cu lapte, smântână, fructe sau cacao – fie cu ajutorul blenderului PowerMix de la Electrolux, fie cu mixerul compact de mână EasyCompact. Acesta are un sistem avansat de reglare a vitezelor care nu permite împrăştierea alimentelor atunci când sunt mixate.

Iar dacă vrei să-i răsfeţi pe cei dragi cu gustul pâinii naturale de casă, Electrolux îţi propune maşina de pâine FreshBreadPatissier, care te ajută să prepari o varietate de produse gustoase şi sănătoase pentru întreaga familie. Cu ajutorul celor două forme de gătit şi a celor 15 programe predefinite poţi pregăti pâine, torturi, brioşe şi gemuri. De asemenea, aceasta dispune de o serie de reţete cu programe ce variază între 58 minute şi 3 ore 25 minute.

Seara, ceva uşor pentru un somn liniştit.
Îţi poţi obişnui familia şi cu alte deprinderi sănătoase, cum ar fi să îşi încheie ziua cu un fruct proaspăt sau o salată plină de vitamine. Şi ca să te asiguri că fructele şi legumele îşi păstrează prospeţimea şi vitaminele timp îndelungat, apelează cu încredere la noul frigider FreshPlus, din gama Inspiration. Acesta a fost certificat “numărul 1 în păstrarea prospeţimii naturale a alimentelor” şi dispune de CrispFresh – cel mai mare sertar de legume de pe piaţă, cu un nou sistem de control al umidităţii.

Iată cum electrocasnicele inteligente de la Electrolux te ajută să pregăteşti mese naturale şi delicioase, pentru o viaţă sănătoasă pentru tine şi cei dragi.

Află mai multe despre produsele Electrolux de pe paginile dedicate fiecăruia dintre ele, pe site-ul www.electrolux.ro.

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.