Vara asta soarele este de partea ta!

SkeyndorVara aceasta ai numai motive de bucurie! Acum este mai ușor ca niciodată să fii frumoasă și să te bucuri de soare și mare! În saloanele GETT’S te așteapta o mulțime de surprize și cadouri, pentru ca tu sa arăți și să te simți pregătită de distracție! Protejază-ți pielea și părul de soare și vei avea o vară de neuitat! Te așteptăm!

Gama de produse solare Skyendor
La GETT’S Salons, vă punem la dispoziție o gamă completă de produse destinate îngrijirii și protecției pielii înainte și după expunerea la soare. Biologic Sun Protection de la Skyendor este o gamă completă de protecție solară, care vă permite să vă bucurați în siguranță de beneficiile soarelui. Formula produselor este creată cu scopul de a proteja ”vătămarile invizibile” care se produc în interiorul pielii. Printre produsele vedetă ale gamei se numără: Shaping Sun Body Emulsion și Bite Repellent Sun Lotion. Oricare dintre produsele gamei Biologic Sun Protection de la Skeyndor conține pe lângă blocanții fizici, și filtre solare (chimice și biologice), antociani și taninuri, precum și alți agenți fotoprotectori, în funcție de tipul de piele și de formula produsului.

Dacă nu ajungi la plajă
Chiar daca încă nu ați ajuns la plajă sau diverse probleme medicale vă împiedică să vă expuneți la soare, nu înseamnă că tenul nu are nevoie de protecție pe durata întregii zile, de-a lungul verii. Machiajul de vară trebuie să ofere pe lângă rezistență la apă și o protecție ridicată împotriva radiațiilor solare. Vă recomandăm Silk Powder Sun Foundation, un fond de ten pudră, cu o textură ușoară, special creat pentru machiajul de vară.

Formula sa versatilă se potrivește mai multor tonuri de piele și acoperă cu precizie eventualele probleme estetice ale tenului, oferind un rezultat impecabil și de lungă durată. Conține factor de protecție solară ridicat, pentru a lupta eficient împotriva îmbătrânirii cutanate cauzate de expunerea la soare. Formula non uleioasă este perfectă pentru orice tip de ten, în special pentru cel sensibil și iritabil. Preț GETT’S Colorbar: 129 ron

Fudge salt spray
Stylingul de vară trebuie să te facă să te simți mereu în vacanță. Pentru acel look răvășit sau de după plajă, folosește Salt Spray de la Fudge! Doar puverizează pe păr o cantitate mică de produs și vei obține imediat volum și o textură aerată, aducând în același timp aroma mării în părul tău! Preț: 54 lei

Aquaterm
În timpul verii, când temperaturile cresc și soarele poate crea adevărate probleme tenului, produsele pe bază de apă termală ajută foarte mult la hidratarea tenului, cât și la redarea elasticității acestuia. Concentratul de apă termală de la Skeyndor conține o mare cantitate de săruri și oligoelemente esențiale sub formă ionică (sodium, potasiu, calciu, cupru), ajutând atât tenurile excesiv sensibile, cât ăi pe cele cuperotice, ambele tipuri fiind mult mai afectate atât în sezonul cald, cât și în cel rece. Doar pulverizați pe tenul curat sau chiar peste machiaj și veți simți o ameliorare vizibilă a oricărei iritații, întărind filmul hidrolipidic al pielii. Preț: 47RON

Despre GETT’S :
GETT’S, un veritabil trend-setter în domeniul serviciilor de înfrumusețare din România, este de 15 ani liderul pe piață locală de profil și deține un lanț de 6 saloane (5 în București și unul în Cluj).

Saloanele GETT’S ofertă servicii complete day SPA – hair&beauty, pentru orice vârstă sau sex, precum: coafură, frizerie, estetică facială, machiaj, estetică corporală, epilare definitivă, manichiură, pedichiură având o echipă de peste 120 de profesioniști și peste 57.000 de clienți/an.

GETT’S dezvoltă primul program de fidelizare prin acumulare de puncte bonus, numit GETT’S Beauty Miles, cu peste 15.000 de membrii activi dupa 9 ani de la implementare.

Lanțul de saloane GETT’S are în portofoliu 2 branduri: GETT’S Hair Studio și GETT’S Color Bar.

GETT’S Hair Studio – Locațiile de 5 stele cu destinație exclusivistă ce exprimă răsfăț, îmbină stilul clasic cu imaginea elegantă, adresate celor ce-și doresc intimitate. Din această categorie fac parte saloanele aflate în incinta JW Marriott Grand Hotel, Hotel Radisson BLU, InCity Residence.

GETT’S Color Bar – Locații de 4 stele, amplasate în centrele comerciale AFI Cotroceni, Bucuresti Mall (Vitan) sau Iulius Mall Cluj, ce combină stilul high-tech și imaginea modernă, pline de energie, accesibile tuturor din punct de vedere al orarului, prețurilor și disponibilității.

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.