Coafuri 2012 în tendinţele verii!

Inspiră-te din cele mai noi tendinţe ale verii 2012 şi străluceşte ca o adevărată divă prin abordarea unei coafuri unice. Anul acesta ai de ales din mai multe tipuri de coafuri precum cele în linii asimetrice şi unghiuri filate, iar StyleAndTheCity te ajută să o alegi pe cea potrivită pentru tine. Aspectul geometric este la foarte mare căutare în acest sezon aşa că pune-ţi în valoare faţa cu ajutorul unei coafuri potrivite personalităţii tale.

Style and the CityCoafuri 2012 cu linii asimetrice
Liniile asimetrice oferă un aer plin de creativitate şi originalite. Anul acesta reinventează-ţi look-ul cu ajutorul unei coafuri pline de caracter şi atitudine. Femeile îndrazneţe se vor îndrăgosti pe loc de acest look, în special că se potriveşte unui stil nonconformist şi libertin.

Alege şi tu o coafură în linii asimetrice pentru a ieşi în evidenţă în această vara prin bun gust şi rafinament!

Coafuri 2012 în unghiuri filate
Coafurile bob pentru păr scurt şi mediu nu ies din tendinţe nici în acest sezon. Cu atât mai mult cu cât se poartă coafuri în unghiuri filate, pentru un look plin de îndrăzneală şi energie. Recomandată femeilor dinamice şi elegante, această coafură reuşeşte să se plieze pentru mai multe situaţii în care orice femeie trebuie să strălucească prin aspect şi atitudine.

Abordează şi tu un stil dinamic şi scoate la iveală femeia îndrăzneaţă din tine cu o coafura în unghiuri filate!

Coafuri 2012, modele rebele
Dacă vrei să capeţi un look de vedetă rock, atunci trebuie să încerci una din coafurile rebele cu linia bretonului care trece de nivelul ochilor pentru a forma un ansamblu întreg cu restul şuviţelor de păr. Acest tip de coafură este recomandată femeilor care vor să îşi exploreze latura rebelă, fiind indicată serilor în club sau la petreceri distractive.

Acum poţi aborda şi tu o coafură rebela pentru a explora la maxim potenţialul tău de vedetă rock şi pune-te la curent cu cele mai noi coafuri 2013 de pe site-ul www.styleandthecity.ro!

Despre StyleAndTheCity
StyleAndTheCity.ro, totul despre modă şi frumuseţe. Un site dedicat tuturor femeilor a cărui misiune este de a le ajuta pe femei să-şi înfrumuseţeze atât imaginea exterioară cât şi cea interioară, cu scopul ca acestea să se privească şi să fie privite într-o lumină cât mai pozitivă.

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.