Cum să fii La Femme Fatale

La Femme FataleFemeile din România ţin cu desăvârşire la look-ul lor, iar sfatul unui stilist profesional le-ar îmbunătăţi semnificativ stilul şi garderoba. La Femme vine cu o aplicaţie unică în România care îşi propune să ajute femeile în luarea unor decizii potrivite. Astfel, odată ce ai introdus informaţii legate de dimensiunile corpului tau, stilistul îţi spune ce rochii ţi se potrivesc în functie de dimensiunea şi forma corpului.

Aplicaţia La Femme Fatale revoluţionară
Aplicaţia îşi doreşte să vină în ajutorul tuturor femeilor care sunt în dubii atunci când îşi caută rochia perfectă. Un număr mare de femei din România nu au încredere în cumpărăturile online deoarece le este teamă că vor greşi mărimea sau că nu li se va potrivi produsul cumpărat.

Aplicaţia La Femme Fatale rezolvă această problemă, înlăturând această teamă prin îmbinarea utilului cu moda. Astfel, odată scrise dimensiunile, vei găsi nu doar rochia care ţi se potriveşte în funcţie de dimensiunile corpului, dar şi o rochie în tendinţe.

Alege rochia potrivită pentru tine
Favoritele sezonului acesta sunt rochiile maxi, cele în culori neon şi rochiile din materiale fluide. Însă fiecăreia dintre noi i se potriveşte un anumit model. Aplicaţia La Femme Fatale este varianta gratuită a unui stilist care să ne sfătuiască cu privire la ceea ce ni se potriveşte de la rochii la fuste impresionante.

Aplicaţia La Femme Fatale disponibilă pe Facebook
Singura aplicaţie de gen din România a fost lansată pe pagina de Facebook a magazinului La Femme şi ţinteşte să vina în ajutorul iubitoarelor de frumos uşurându-le drumul în căutarea rochiei perfecte.

Aplicaţia este utilă şi domnilor care le pot cumpara iubitelor mai usor rochii 2012 în funcţie de dimensiunile lor. La un click distanţă, domnii pot găsi fără prea mult efort rochia la modă potrivită pentru iubita lor pe site-ul www.lafemme.ro.

Despre La Femme
Brandul La Femme este un concept romanesc, un mix de produs si serviciu, in care accentul este pus pe calitate si feminitate. Pana in prezent, reteaua La Femme cuprinde 8 magazine localizate in Bucuresti, Constanta si Pitesti. In urmatorii ani vor fi inaugurate alte magazine, in diferite locatii din Bucuresti si din tara.

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.