O vară de senzaţie cu rochii colorate!

summer dressVara aceasta te surprinde cu o ţtire de senzaţie: HaineDama.ro a fost preluat de brandul international Diane’s Boutique, o marcă de prestigiu preocupată de valorificarea potenţialului oricărei femei prin crearea unor modele unice de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte. Marea relansare va avea loc în data de 4 iulie 2012 când HaineDama.ro va deveni oficial Diane’sBoutique.ro!

Diane’s Boutique vă propune o vară de senzaţie
În acest sezon, tendinţele se orientează în jurul unor modele de rochii pline de personalitate şi atitudine, pentru acele femei care vor să îşi pună în valoare atuurile.

Pornind de la minunatele imprimeuri nuanţate şi continuând cu gama de culori electrizante şi strălucitoare, în această vară orice femeie îşi va dori să poarte rochii elegante şi pasionale din colecţia de haine Diane’s Boutique!

Rochii imprimate în culori nuanţate din colecţia Diane’s Boutique
Imprimeurile au reprezentat dintotdeauna un mijloc estetic de a îmbunătăţi o ţinută. Colecţia de rochii imprimate propuse de Diane’s Boutique înglobează nuanţe de verde proaspăt, roşu copt şi bleu strălucitor ca cerul. Aceste culori sunt inspirate din cromatica naturii, deoarece în această vară se poartă culorile cu aspect natural, pentru un look plin de prospeţime şi delicateţe. Modelul imprimeurilor se centrează pe accente vintage şi aceasta pentru că 2012 este anul în care stilul retro este cel mai abordat în materie de modă şi fashion, dar şi la Diane’s Boutique!

Rochii elegante în culori electrizante şi extravagante
Eleganţa poate fi surprinsă în această vară în modele de rochii în culori electrizante precum: portocaliu aprins, albastru cerneală, roşu pasional. În acest sezon accentele se pun pe modele de rochii cu volane şi pliuri petrecute în talie, cu diverse curele subtile pentru crearea unui aspect chic. Rochiile elegante din noua colecţie de haine damă online Diane’s Boutique sunt orientate către valorificarea potenţialului feminin. Fii o adevărată fashionistă în această vară şi alege modele de rochii elegante în culori unice pentru a reliefa adevăratul tău stil vestimentar.

Alege un model potrivit cu personalitatea şi stilul tău din colecţia Diane’s Boutique, de pe site-ul www.hainedama.ro şi bucură-te de o vară de senzaţie!

Despre Diane’s Boutique
Diane`s Boutique are ca principală activitate comercializarea de confecţii damă, online sau din magazinele proprii din Bucureşti. Articolele de îmbrăcăminte damă sunt produse în România de cunoscuşi designeri, cum ar fi Fofy by Euphoria Fashion, Artista Design, Xara, Tiffani etc. la o calitate ireproşabilă.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.