Vrei un look seducător în această vară?

Summer dress La Femme styleVara aceasta designerii au căzut pradă rochiilor lungi vaporoase, fluide, care evidenţiază forma corpului într-un mod subtil şi seducător. Alege în această vară rochii în culori puternice pentru un look jucăuş şi îndrăzneţ.

La Femme te surprinde cu o colecţie de rochii seducătoare, croite special pentru a te simţi chic&trendy.

Rochii de vara lungi în culori neon pentru un look electrizant
Sezonul cald aduce în tendinţe rochiile în culori puternice. Alege culoarea verde sau roşu, pentru un look electrizant. Rochiile maxi sunt foarte practice, utile şi fluide, perfecte pentru zilele toride de vară.

Rochii de vară lungi cu dungi colorate pentru un look seducător
Noul sezon propune materiale grafice, în dungi sau cu diferite modele îndrăzneţe. Fii seducătoare cu o rochie lungă cu spatele gol, care să îţi sublinieze formele într-un mod subtil. Dungile revin în fiecare sezon în modă, aşa că adoptă un stil casual chic cu o rochie în dungi. O rochie în dungi colorate scoate din anonimat orice ţinută. Alege combinaţii de culori cât mai îndrăzneţe pentru o vară jucăuşă.

Rochii de vară lungi cu imprimeu floral pentru un look jucăuş
Motivele florale au fost prezente sezonul acesta atât pe podium cât şi în street style. Marii designerii s-au inspirat din tablouri celebre sau din motivele tradiţionale, pentru a oferi o paletă de imprimeuri florale demne de aşezat pe rochii. La Femme s-a gândit la iubitoarele florilor, aşa că le-a pus la dispoziţie modele originale şi colorate. Bucură-te de bogăţia florilor în sezonul cald cu rochii lungi cu imprimeu floral, în diferite culori puternice. Fii seducătoare cu rochii fluide din bumbac, voal sau mătase. Alege pentru seară o rochie cu imprimeu floral plisată care va întoarce privirile tuturor.

Şi dacă nu era de ajuns… La Femme mai are o suprinza pentru tine! Intră pe site-ul www.lafemme.ro pentru a beneficia din plin de reducerile speciale din luna mai. Bucură-te de preţurile speciale pentru a-ţi crea o garderobă de invidiat vara aceasta.

Despre LaFemme
Brandul La Femme este un concept romanesc, un mix de produs si serviciu, in care accentul este pus pe calitate si feminitate. Pana in prezent, reteaua La Femme cuprinde 8 magazine localizate in Bucuresti, Constanta si Pitesti. In urmatorii ani vor fi inaugurate alte magazine, in diferite locatii din Bucuresti si din tara.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.