Mihaela Rădulescu lansează noua emisiune TV, “Alegerile Mihaelei”

Mihaela RadulescuDuminică, 20 iunie, Băneasa Shopping City va fi gazda primei ediţii a show-ului Mihaelei Rădulescu de la Realitatea TV – “Alegerile Mihaelei”. Producătorii emisiunii au ales Băneasa Shopping City pentru lansarea emisiunii, deoarece îşi doresc să se afle în mijlocul oamenilor care îşi petrec duminica în oraş.

„Platoul de filmare” din Băneasa Shopping City este unul primitor, în care fiecare invitat va avea ocazia de a sta în mijlocul oamenilor şi de a împărtăşi poveşti personale. Invitaţii primei ediţii a show-ului “Alegerile Mihaelei” sunt personalităţi din toate ariile din activitate, printre care Loredana şi trupa ei, Elena Udrea, Cătălin Moroşanu, în premieră prezent cu mama lui, sau Dana Budeanu.

Emisiunea este transmisă în direct din Băneasa Shopping City, astfel că nu numai vizitatorii centrului comercial vor putea interacţiona cu Mihaela şi cu invitaţii ei, ci şi cei din faţa ecranelor. Aceştia au ocazia de a câştiga multe premii în fiecare săptămână, răspunzând la câteva întrebări simple.

Duminică, între orele 14.00 şi 17.00, spectatorii şi telespectatorii vor asculta experienţele invitaţilor, vor afla noutăţi din toate domeniile şi vor asculta hiturile momentului, ce vor răsuna în incinta Băneasa Shopping City.

“Alegerile Mihaelei” marchează revenirea Mihaelei Rădulescu pe micul ecran, în postura de gazdă a unui show TV. Realitatea TV va difuza emisiunea în fiecare duminică, timp de şase săptămâni, aducând în faţa publicului personalităţi precum actori, artişti din lumea muzicală, politicieni, sportivi de performanţă sau alţi oameni de marcă.

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.