Fabulous Fashion Business Show

L'Oréal ProfessionnelL’Oréal Professionnel a prezentat pe 7 mai 2012, pe scena Operei Naţionale Române, un spectacol-eveniment, cu tradiţie în lumea coafurilor, Fabulous -Fashion Business Show.

Întregul spectacol a fost dedicat coafurii, ca artă a celebrării frumuseţii.

Show-ul a fost susţinut de Ambasadoarea de talie mondială L’Oréal Professionnel, Laetitia Guenaou.

Într-o scenografie de excepţie, Laetitia Guenaou a adus în atenţia publicului lumea atelierelor de couture pariziene, în care talentul artizanilor încorporează părul în veşmintele create.

Povestea misterioasă în care am fost introduşi luni seara pe scena Operei Naţionale Române, a înfăţişat munca unui artizan în atelierul său, pentru a crea lucrări de excepţie care să valorifice frumuseţea feminină.

Alături de echipa sa, artizanul, reprezentat de Laetitia Guenaou, lucra ziua la modelele sale, iar noaptea, când atelierul rămânea gol, modelele prindeau viaţă. Întocmai ca într-o lume de poveste, la finalul spectacolului, toate modelele devin fiinţe vii. Alături de creatoarea lor, modelele au pus la loc de cinste frumuseţea şi au adus un omagiu tuturor maeştrilor care creează în cinstea frumuseţii femeii.

Modelele realizate de marele Ambasador internaţional L’Oréal Professionnel au imitat, printr-un joc al texturilor, materiale şi creaţii vestimentare: voalete din dantelă, accesorii din piele întoarsă, piese realizate din bumbac sau lână – toate alcătuite, de fapt, din păr şi executate cu o fineţe deosebită. Cu ajutorul instrumentelor de coafat (placă de creponat, uscator) şi al produselor de styling – Elnett, produsul emblemă care a venit şi în România -Laetitia s-a jucat cu texturile, a sculptat în păr, a realizat coafuri extravagante, spre încântarea publicului său.

Alături de Laetitia Guenaou, pe scena Operei Române, la Fabulous 2012, au fost în lumina reflectoarelor şi Ambasadorii L’Oréal Professionnel România, echipă compusă din Sorin Stratulat, Florin Noje, Eduard Dăbîcan, Răzvan Dobrescu, Camelia Tugearu, Cristina Mailat şi George Soare, sub bagheta Marianei Vamă, director de Educaţie şi Artistic care este fondatoarea şi mentorul echipei de Ambasadori L’Oréal Professionnel România.

Laetitia Guenaou, a avut ocazia de a lucra în show business şi în industria modei – Armani, Yves Saint Laurent, Paco Rabanne – dar s-a remarcat şi în colaborările cu mari regizori francezi, cum ar fi Claude Chabrol sau Coline Serreau.

Ei au împărtăşit publicului bucuria de a-şi trăi pasiunea în fiecare zi, prin meseria pe care o au, cea de coafor.

Un spectacol perfect a presupus şi instrumente profesionale desăvârşite. În cadrul show-ului, produsele-vedetă L’Oréal Professionnel au fost INOA cu ODS² şi Elnett.

La 2 ani de la lansarea pe piaţa din România, INOA revoluţionează din nou colorarea: noul ODS² (Oil Delivery System²) reprezintă un nou salt tehnologic, rezultatul colorării fiind unul inedit – şase săptămâni de hidratare şi de hrănire intense.

Cu 22 de brevete, INOA asigură o culoare mai frumoasă decât oricând: pură, intensă, vibrantă.

Produsul nu conţine amoniac şi nu are miros, garantând un confort optim în timpul colorării.

Un produs de styling emblemă, care a fost folosit în cadrul galei de la Opera Română, a fost Elnett, instrumentul cel mai utilizat de maeştrii coafurii în culisele marilor spectacole de modă.

În cadrul Fabulous-Fashion Business Show- 2012, L’Oréal Professionnel şi-a reafirmat identitatea de lider în industria coafurii, în calitate de Maison Parisienne de la Coiffure.

Modelele prezente în show au purtat ţinute semnate Cătălin Botezatu iar fotograful profesionist care le-a imortalizat a fost Marius Bărăgan.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.