Fuste de vară cu imprimeuri şi volane pentru un look proaspăt şi colorat!

fashion summer 2012Vara aceasta intră în ton cu cele mai noi tendinţe şi experimentează tot ce este nou, pentru a-i impresiona pe cei din jur cu un stil plin de creativitate şi prospeţime. Pune-ţi în valoare calităţile şi redă siluetei tale o strălucire de invidiat cu o serie de modele de fuste croite special pentru tine. La Femme te surprinde cu o colecţie de fuste cu imprimeuri variate, menite sa îţi redeschidă pofta pentru modă şi frumuseţe.

Fuste în culorile oceanului

Bucură-te de o ţinută de vară cu ajutorul fustelor în culorile oceanului. Albastrul este la mare căutare în acest sezon, iar croiala cu pliuri reprezintă cea mai în vogă abordare vestimentară. Reinventează ţinuta de vară, prin intermediul unor fuste răcoroase de un albastru strălucitor, pentru ca tu să poti ţine pasul cu moda.

Fuste cu imprimeu multicolor

Noul sezon se anunţă unul plin de culori şi modele dinamice, aşa că ai nevoie să investeşti în piese de vară multicolore! Adoptă stilul casual purtând modele de fuste lungi, din bumbac imprimat. Scoate la iveală inocenţa, senzualitatea şi feminitatea din tine şi poartă o fustă lungă cu volane vaporoase, pentru un look lejer şi plin de creativitate.

Fuste cu imprimeuri florale

Avalanşa de motive florale ne inundă şi în vara 2012. La Femme s-a gândit şi la femeile active şi le-a pus la dispoziţie o serie de modele de fuste fluide, cu dantelă delicată. Bucură-te de noul sezon şi poartă fuste cu texturi florale care urmăresc linia corpului pentru a sublinia un efect dinamic şi plin de contrast.

Şi… La Femme mai are o surpriză pentru tine!!! Intră pe site-ul www.lafemme.ro şi comandă articole vestimentare pentru a profita din plin de reducerile speciale din luna mai! Bucură-te şi tu de o garderobă cu piese de vară la preţuri mici, create special pentru femeile pline de viaţă!

Despre LaFemme

Brandul La Femme este un concept românesc, un mix de produs şi serviciu, în care accentul este pus pe calitate şi feminitate. Până în prezent, reţeaua La Femme cuprinde 8 magazine localizate in Bucureşti, Constanţa şi Piteşti. În următorii ani vor fi inaugurate alte magazine, în diferite locaţii din Bucureşti şi din ţără.

 

Tags: , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.