Sărbătorim Împreună Sănătatea Femeilor

Avon Cosmetics RomaniaAvon Campania pentru Sănătatea Sânilor sărbătoreşte 10 ani de luptă împotriva cancerului la sân în România. Se împlinesc 10 ani de fundiţe Roz şi promisiuni respectate.

Împreună, prin vânzarea produselor cu fundiţă Roz, am făcut posibilă dotarea cu echipament de ultimă generaţie a centrelor oncologice din Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara şi Craiova. Valoarea totală a donaţiilor Avon Campania pentru Sănătatea Sânilor în România depăşeşte 2 milioane de dolari.

Cea mai nouă lansare în colecţia de produse cu fundiţă Roz este Oiţa de pluş, o jucărie dragălaşă şi un cadou minunat pentru un copil, dar şi pentru sănătatea unei femei.

Acest produs poate fi comandat din Broşura 7, utilizând codul de comandă 0145 3. Preţul Oiţei de pluş este 25,00 Lei.

“În România, 8 din 10 femei riscă să fie diagnosticate cu cancer la sân. Ca femeie şi mamă refuz să stau cu mâinile încrucişate. Cele peste 8 milioane de femei din România trebuie să ştie că, depistată la timp, această boală este vindecabilă în proporţie de 94%. Grija faţă de sănătatea noastră este responsabilitatea pe care fiecare o are faţă de cei dragi. Promite-ţi ţie şi celor dragi că vei merge să afli că eşti bine! O promisiune poate învinge ignoranţa şi prejudecăţile”, Andreea Marin Bănică- Ambasadoare AVON România, Campania pentru Sănătatea Sânilor.

Strategia Campaniei Avon pentru Sănătatea Sânilor vizează donaţii în întreaga ţară, urmărind asigurarea accesului tuturor femeilor la investigaţii medicale.

Împreună putem face mai mult. Achiziţionează oricare dintre produsele cu fundiţă Roz şi contribuie la strângerea de fonduri.

Avon România este compania care dă volum genelor voastre, dar şi veniturilor. De 15 ani purtăm o luptă permanentă cu ridurile, iar de 10 ani luptăm împotriva cancerului la sân.

Fii alături de noi şi sprijină Campania pentru Sănătatea Sânilor!

Despre Avon România

AVON – The Company for Women – este lider mondial în domeniul vânzărilor directe de produse cosmetice, cu vânzări de peste 10 miliarde de dolari şi peste 45.000 de angajaţi. AVON este prezentă în peste 100 de ţări de pe toate continentele, prin cei peste 6 milioane de Reprezentanţi activi implicaţi în vânzări directe. Avon România este lider pe piaţa cosmeticelor începând cu 2002.

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.