Vedete la lansarea liniei de botez Innocence White

baptise fashionAndreea Raicu, Luana Ibacka, Geanina Corondan, Corina Bărlădeanu şi Mirela Vescan au fost prezente săptămâna trecută la lansarea liniei de botez Innocence White în magazinul L’Atelier des Enfants. Reacţiile vedetelor au fost foarte călduroase: “am destul de mulţi fini şi finuţe. Îmi place să mă ocup de toate detaliile botezului, iar aceste hăinuţe sunt minunate – să tot botezi!”, a declarat Andreea Raicu.

“Suntem încântaţi să oferim acum clienţilor noştri şi linia completă de botez Innocence White, pe lângă brandurile consacrate pe care le avem în magazin. Câteva dintre modele se vor găsi exclusiv în magazinul nostru.“ declară Zora Cojocaru, L’Atelier des Enfants.

Botezul este cel mai de preţ moment din viaţa copilului tău. Este acel moment unic, în care copilul prin afundarea în apa sfinţită se naşte din nou, având nume propriu şi devenind astfel fiu al lui Christos. Este o tradiţie creştină pe care o transmitem din generaţie în generatie; şi la care ne bucurăm şi ne mândrim cu puiul nostru care face faţă cu brio primului lui eveniment.

Păstrează-i o amintire frumoasă de la acest eveniment unic şi acordă-i toata importanţa cuvenită. Alege o hăinuţă pe măsura semnificaţiei evenimentului, cu grijă şi cu dragoste. Aşa am gândit noi atunci când am creat colecţia Innocence White.

O colecţie de haine potrivite botezului din materiale preţioase ca mătasea, taftaua şi catifeaua, dar cu cel mai fin voal de bumbac pe pielea pruncului.

Alegerea rochiţei pentru fete nu e deloc uşoară: inocenta You are my Angel din tafta, cu aripi din dantelă fină de organza sau rochia Flower to Flower cu izbucnirile ei de culori? Crown Princess desprinsă parcă din poveştile cu prinţese sau suava Princess in Silk, rochia integrală din mătase naturală?

Nici combinaţiile pieselor pentru băieţi nu sunt mai uşor de ales. Materialele sunt nobile, liniile copilăreşti, accesoriile fine, culorile clasice.

Detaliie handmade ca fundele, florile aplicate sau papioanele dau o notă personală şi unică oricărei ţinute Innocence.

Şi într-adevăr, cel mai important moment din viaţa copilului tău merită cea mai frumoasă hăinuţă.

Innocence. Make a wish.™

Un brand născut din pasiunea pentru modă şi dragostea pentru copii. Sunt hăinuţe elegante pentru copii între 0-7 ani pe care ei le poartă cu plăcere acum, şi de care îşi amintesc cu emoţie când sunt mari; pentru că sunt din lumea lor: colorată, plină de viaţă, şi mereu surprinzătoare.

Hăinuţe pentru acele momente din viaţa copiilor noştri în care dorinţele se îndeplinesc: fie că suflă în lumânări de ziua lor, vin ursitoarele la botez, sau pur şi simplu sunt înconjuraţi de cei dragi.

Colecţia Innocence White se găseşte pe www.innocence.ro şi în magazinele partenere: L‘Atelier des Enfants (Calea Dorobanţilor 116-122), Bebeloo (galeriile Carrefour Băneasa).

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.