Curcubeu de culori în noile colecţii pentru primăvară vară 2012

Fashion trends 2012Sezonul primăvară vară 2012 aduce în modă o paletă coloristică extrem de interesantă. Dacă în ultimele luni ne-am familiarizat cu nuanţele neon şi culorile psihedelice, noile creaţii sunt ceva mai cuminţi, dar la fel de îndrăzneţe. Sunt în mare voga tonurile aprinse de Roşu, Orange, Galben, Verde, Albastru, Indigo, Violet şi combinaţiile acestora cu nonculori.

Culori îndrăzneţe în noile colecţii primăvară vară: Roşu, Orange, Galben

Din fericire pentru noi femeile, tendinţele nu sunt greu de urmat. Chiar dacă eşti adepta unui stil conservator şi te-ai simţit oarecum sufocată de sezonul toamnă iarnă 2011 şi de excentricitatea lui, nu înseamnă că nu poţi să te bucuri de un strop de culoare, o dată cu primele raze ale soarelui. O bluză uni, îndrăzneaţă, într-o nuanţă feminină de ROŞU, ORANGE sau GALBEN arată minunat chiar şi sub un deux piece negru.

La Femme a anticipat aceste tendinţe şi îţi propune inclusiv trenciuri colorate, foarte interesante. Şi surpriza nu se termină aici! Am descoperit în noua colecţie La Femme şi trenciuri în nuanţe de roşu şi roz, care înfăţişează o femeie sigură pe sine, puternică, dar feminina.

În tendinţe în primăvară vară 2012: Verde, Albastru, Indigo

Curcubeul de culori atinge toate piesele vestimentare, în primăvara anului 2012. Dacă o bluza colorata este deja pe gustul tău şi vrei să te bucuri complet de noile tendinţe, atunci o rochie viu colorata este un must have. Imaginează-ţi rochii si fuste în nuante de VERDE şi ALBASTRU ca cele pe care le-am descoperit în noua colecţie La Femme!

În noua colecţie La Femme am descoperit şi sacouri INDIGO cu o croială deosebită, foarte modernă şi uşor de asorat la orice tip de ţinută.

Imprimeuri avatar în nuanţe de VIOLET

Avatar nu este doar un film, este un nou trend în moda sezonului primăvară vară 2012. Şi dacă ţi-a plăcut filmul, atunci cu siguranţă vei admira şi bluza cu imprimeu avatar în nunaţe feminine de VIOLET!

Cum purtăm culorile în sezonul primăvară vară 2012

Am vorbit de bluze şi fuste colorate, purtate în combinaţie cu nuanţe neutre. Ce-aţi zice dacă v-am spune că în sezonul primăvară vară 2012, poţi să le porţi împreună? Da, doua culori tari, într-o singură ţinută. Este posibil, dacă ai un simţ estetic fin şi realizezi alăturări cromatice de efect.

Nu uita! Aleargă cu îndrăzneală pe curcubeul noii colecţii primavara vară 2012 La Femme!

Despre La Femme

Brandul La Femme este un concept românesc, un mix de produs şi serviciu, în care accentul este pus pe calitate şi feminitate.

Până în prezent, reţeaua La Femme cuprinde 8 magazine localizate în Bucureşti, Constanţa şi Piteţti. În următorii ani vor fi inaugurate alte magazine, în diferite locaţii din Bucuresti şi din ţară.

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.