Sărbătoarea voastră, sărbătoarea noastră!

Snowdrop 1 MarchAcum, când sărbătorim venirea primăverii, Blow.ro, care v-a fost oferit ca marţisor pe 1 martie 2006, este alături de voi ca în prima zi şi vă urează un an la fel de frumos ca primăvara care nu va întârzia prea mult să apară.

Am dăruit şi am primit înzecit, să dăruim în continuare şi să ne bucurăm de fiecare zâmbet de mulţumire. Bucuria pe care o dai se revarsă asupra sufletului făcându-ne să fim mai bune, mai sensibile şi să speram din nou, cu puterea naturii care va renaşte.

Asemenea mărţişorului, Blow.ro e un talisman norocos dăruit vouă, femeilor care au ceva de spus, femeilor cu atitudine. Le mulţumim tuturor acelora care ne-au fost alături încă de la lansare, cititoarelor care totodată şi-au spus aici bucuriile, necazurile şi ne-au destăinuit clipele de viaţă care le-au adus impresii puternice. Darul pe care vi l-am oferit la lansare dorim să vă aducă în continuare mângâiere, bucurie şi o primăvară minunată.

Soarele acestei primăveri să vă lumineze vieţile şi să vă încălzească sufletul. Să fim alaturi unele de celelalte! Numai aşa vom reuşi să ne impunem punctul de vedere într-o lume care se doreşte a bărbaţilor!

 

Tags: , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.