Eros Show 2012, locul de joacă al adulţilor

show erotic 2012Premium Expo are plăcerea de a vă anunta lansarea celei de-a IX-a ediţii a Eros Show, ce va avea loc între 9 – 13 Mai la Sala Polivalentă din Bucureşti.

În cadrul expoziţiei veţi regăsi oferta furnizorilor de produse pentru siguranţa vietii sexuale si a sanatatii individului, cosmetice, elemente ce conferă plăcere şi confort actului sexual, articole vestimentare specifice şi lenjerie intimă, bijuterii, cadouri trăznite, ateliere de tatuaj, activităţi educaţionale, pictură pe corp, tatuaje şi piercing, precum şi case de producţie de gen, artişti şi distribuitori de materiale educativ-sexuale, cabinete de planificare familială, publicaţii de specialitate.

O atmosferă incendiară şi 8 ore de spectacol timp de 5 zile!

Programele vor fi de tip eveniment în eveniment, organizatorii oferind în cadrul manifestării posibilitatea lansărilor de produse, show-uri de gen, prezentări de lenjerie, vizionări de materiale educativ-sexuale, emisiuni radio şi TV în cadrul expoziţiei.

În cifre Eros Show va însemna mai mult de 1200 mp, peste 30 de expozanţi, 2 baruri, 8 staruri XXX, 10 animatoare, zilnic peste 8 ore de spectacol (show-uri de gen, prezentări de lenjerie, sesiuni de autografe) precum şi lansări de produse.

În încercarea de a vă oferi show-uri de excepţie vom avea ca sponsor oficial pentru a treia oara una dintre cele mai mari comunităţi de webcam şi video chat pentru adulti din lume – MyFreeCams.com.

Vă invităm, prin urmare, să ne fiţi alături la cea de-a noua ediţie internaţională a evenimentului Eros Show, ce va avea loc în perioada 9 – 13 Mai 2012 la Sala Polivalentă din Bucureşti.

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.