Viaţa pe role

Author: Lumea Copiilor

Pe vremea ta se numeau patine cu rotile. Dar, aşa cum ai observat, multe s-au schimbat de când erai tu copil. Aveai o cheiţă cu care îţi reglai patinele astfel încât să îţi încapă piciorul în ele. Aveau 4 rotiţe, care uneori se blocau cand îţi era lumea mai dragă. Şi cădeai atât de des…!

Amintirile despre viata de atunci te fac sa zâmbeşti, dar şi să te întrebi: dacă eu cădeam de pe patinele alea cu două rânduri de roţi, cum pot să-şi ţină ei echilibrul pe rolele astea?

Da, asta e o mare enigmă… Toţi prietenii copilului tău au role şi trec în viteze ameţitoare pe lângă tine. Ştii că până la urmă va trebui să îi cumperi şi lui, dar ai încă strângeri de inimă.

În primul rând, trebuie sa-ţi aduci aminte că viaţa copiilor de acum este foarte diferită de viaţa pe care o duceai tu la vârsta lor. Din aproape toate punctele de vedere. Tu aveai laptop, vorbeai la celular, mânuiai telecomanda de DVD la vârsta lui? Şi dacă le-ai fi avut, te-ai fi descurcat cum se descurcă el?

Recunoaşte, copiii de astăzi s-au adaptat la lumea de astăzi. Pentru el, viaţa de copil se desfăşoară la o altă viteză decât acum 30 de ani. E ca şi cum ar merge permanent pe role sau skateboard.

De aceea, singura ta grijă este să îi alegi o pereche de role de calitate. Tot ce ai de făcut este sa accesezi magazinul nostru online, unde vei găsi o gamă completî de modele şi culori, pentru băieţi şi fete de toate vârstele.

Pentru siguranţa totală a copilului tău, rolele oferă posibilitatea dispunerii roţilor în linie sau câte două pe axul din faţă şi două pe axul din spate, şi diferite posibilităţi de reglare a vitezei de deplasare, iar setul este completat de cască, genunchiere, cotiere şi palmare.

Oferta se adresează atât începătorilor cât şi avansaţilor: rolele pentru cei mai mici nu au doar mărimi reglabile ci au imprimate pe ele personaje îndrăgite din desenele animate. Roţile pot fi din plastic sau din silicon cu rulmenţi de mare precizie, iar setul poate include şi o geantă sau un set de protecţie adecvat.

Vizitează acum lumeacopiilor.com.ro şi profită de rolele care au preţuri cu adevarat competitive!

Şi nu uitaţi – avem cele mai multe produse cu transport gratuit!

Despre Lumea Copiilor

Societatea noastră sc Efalia srl e unul dintre primii şi cei mai cunoscuţi distribuitori de jucării şi articole de plajă din ţară. Ne-am preocupat încontinuu de diversificarea gamei de produse şi de îmbunătăţirea calităţii produselor comercializate, reuşind să ne impunem în piaţă cu un raport calitate-preţ greu de egalat.Produsele se comercializează atât în cadrul reţelei de distribuţie locale în Dobrogea cât şi la nivel naţional prin magazinul online lumeacopiilor.com.ro

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.