Promoţii romantice pentru îndrăgostiţi

lovers plazaÎn perioada 14-24 februarie Plaza România sărbătoreşte iubirea şi îi aşteaptă pe îndrăgostiţi cu 2 promoţii speciale. Shoppingul şi dragostea îi trimit pe îndrăgostiţi în două oraşe romantice din Europa: Paris şi Roma.

În luna iubirii, Plaza România răsfaţă îndrăgostiţii cu excursii, vouchere de cumpărături în valoare de 500 ron şi alte premii instant.

Plaza România îi aşteaptă pe toţi cei care vor să-şi declare iubirea să lase un mesaj de dragoste pentru persoana iubită la Panoul din Plaza Îndrăgostiţilor. Fiecare îndrăgostit care îşi va lasa mesajul aici are şansa de a a câştiga prin tragere la sorţi o excursie în 2 la Paris.

Iar dacă Paris este oraşul iubirii universale, Roma devine destinaţia shopping-ului! Plaza România îi trimite pe cei care iubesc shopping-ul să petreacă un weekend în 2 şi să cumpere după pofta inimii. Mecanismul de înscriere în tombolă este următorul: toţi cei care cumpără minim 2 produse din 2 magazine diferite, în valoare totală de 100 ron au posibilitatea de a participa la Tombola Cumpărăturilor. Premiile constau într-o excursie la Roma şi vouchere de cumpărături în valoare de 500 ron.

Marea extragere va avea loc pe data 25 februarie cand se vor anunţa fericiţii îndrăgostiţi care vor pleca la Paris şi Roma.

În februarie, în Plaza România iubeşti şi călătoreşti!

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.