Stilago se reinventează de dragul tău

Fashion MallCând spui Stilago, te gândeşti automat la shopping online de calitate, la milioane de oferte, la branduri de top, reduceri de până la 70%, plata la livrare şi toate acestea cu un simplu click.

Surprizele clubului de modă Stilago nu se opresc însă aici. Pentru că te-a obişnuit cu cele peste cinci sute de mărci de renume promovate, astfel încât să te simţi mereu în centrul atenţiei şi în largul tâu, începând cu 7 februarie, ai ocazia să-ţi îmbogăţeşti experienţa de shopping online prin intermediul conceptului de Fashion Mall. Simplu, rapid si eficient. În caz că nu ai observat deja noul look Stilago, nu-ţi rămâne decât să intri pe site şi să vezi cum arată!

Cu toţii avem dorinţe si nevoi. Pentru a le satisface e de ajuns să vizitezi cele patru secţiuni special concepute pentru tine, Fashion Mall, Club, Outlet şi Blog, să alegi ceea ce îţi place şi să fii mulţumită de alegerea făcută. Dacă n-ai găsit ceea ce căutai, lasă-te vrăjită de experienţa inedită şi de ofertele atractive, pentru că ai acum posibilitatea să navighezi uşor de la o secţiune la alta fără a mai părăsi site-ul.

Fashion Mall, din ce în ce mai aproape de tine şi mai accesibil

Fashion Mall te va scuti de aglomeraţia din magazine şi de statul la coadă şi îţi va permite ca decizia cumpărăturilor să îţi aparţină în totalitate, diversitatea fiind nelimitată. În plus, nici măcar cel mai mare mall nu poate avea de toate. Şi chiar dacă ar avea, ar fi foarte greu şi ţi-ar lua o grămadă de timp să găseşti produsul pe care ţi-l doreşti, fie că e e vorba de îmbrăcăminte, încălţăminte, fie că ai nevoie de lenjerie sau accesorii. Comoditatea rămâne însă marele avantaj, deoarece înregistrarea directă sau printr-o invitaţie de la un prieten nu mai reprezintă o condiţie obligatorie. Fără să te mai înregistrezi poţi achiziţiona cele mai noi colecţii de la branduri precum Best Connections, Linea Tesini, Patrizia Dini, Nelly clothes&shoes şi Lisca! Iar dacă alegi să le recomanzi şi prietenilor, câştigi şi puncte bonus!

Stilago Club, locul unde îţi doreşti să fii şi tu membru

Cele mai prestigioase şi originale branduri, aflate la reduceri de până la 70% îţi vor fi destinate săptămânal dacă te numeri printre membrii iubitori ai celui mai exclusivist club de modă şi ai ales să te înscrii pe site sau să te abonezi la newsletter. Practic, pentru a te simţi cu adevărat special că faci parte dintr-un club atât de popular, trebuie să te inscrii pe site şi să fii la curent cu noutăţile, pentru a nu rata ofertele valabile numai trei zile. În fiecare săptămână, vei fi surprinsă de noi şi noi branduri celebre, pentru că Stilago înseamnă varietate dar şi exclusivitate! Cumpără şi tu inteligent de acum inainte!

Stilago Outlet, o soluţie la îndemâna oricărui pasionat de fashion

Sutele de branduri care îţi vor sta la dispoziţie prin intermediul Stilago Outlet sunt valabile în orice zi a săptămânii şi în orice lună, aşa că ai timp suficient să-ţi înnoieşti garderoba cu piese vestimentare moderne sau să te inspiri pentru vestimentaţia necesară ieşirilor în oraş. În plus, dacă eşti amatoare de participarea la tot felul de evenimente şi vrei să te deosebeşti prin stilul unic şi elegant, Stilago Outlet ar trebui să facă parte din opţiunile tale.
Acum e mult mai simplu să fii mereu în trend şi să ai în şifonier piesele preferate, pentru că Stilago Outlet îţi va oferi permanent reduceri avantajoase la branduri de top şi te va face să revii mereu aici cu aceeaşi plăcere, fără să mai fie nevoie să te înregistrezi.

Stilago Blog – interacţiune nelimitată şi de durată

Stilago te va purta într-o călătorie de shopping nesfârşită, datorită interesantei secţiuni denumită blog, pentru a te asigura că te afli acolo unde îţi doreşti, pe un site de fashion şi stil. Vei găsi aici tot ce te interesează, de la tendinţele specifice fiecărui sezon, până la tipsuri şi recomandări despre cum să te îmbraci în funcţie de ocazie, exact ce te interesează şi ştii că ai nevoie. Acesta este motivul pentru care cu siguranţă te bucuri că în afară de cele nouă ţări: Polonia, Rusia, Ucraina, Slovania, Slovacia, Grecia, Lituania şi Republica Ceha, noul look Stilago este vizibil şi în România. Tot ceea ce trebuie să faci pentru a deveni membru Stilago este să te înscrii pe site (printr-o invitaţie de la un prieten sau direct) şi apoi să-ţi găseşti piesa vestimentară preferată. O adaugi în coşul de cumpărături înainte de lichidarea stocului după care vei primi produsele în 3-4 săptămâni. Iar plata o faci ramburs fără să ai nevoie de un card de credit. Dacă nu eşti mulţumită de produs îl returnezi şi primeşti banii înapoi. Iar dacă vrei să fii la curent cu toate campaniile de reduceri, te abonezi la newsletter. Şi nu uita, pentru cumpărături de peste 350 lei din secţiunea Fashion Mall, transportul este gratuit. Mai simplu de atât nici că se poate.

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.