Cu dragostea în bucătărie de Valentine’s Day

Author: Société Gourmet

cursuri de gatitSâmbătă 11 şi duminică 12 februarie organizăm două cursuri recreative de gătit inspirate inevitabil de valul de amor pe care îl aduce fiecare a doua lună a anului. Atelier creaţie praline sau gătit afrodiziac, ce cadou ar putea fi mai incitant de Valentine’s Day?

Daca nu ai mai fost până acum la un curs de gătit, a venit momentul sa încerci de unul singur sau în pereche o experienţă menită să-ţi bucure clipele libere. Chef-ul german Daniel Wendorf va fi gazda celor două evenimente, iar fiecare curs Societe Gourmet poate fi dăruit printr-un Gift Voucher personalizat.

Atelier creaţie Praline artizanale – 11 februarie, ora 12:00

Un atelier la care participanţii creează pe loc praline de ciocolată cu ardei iute, cu şampanie sau incitante praline cu caipirinha. Toate pralinele pregatite vor fi luate acasă, ambalate în trei cutii drăgălaşe ce pot fi dăruite.

Locaţia atelierului: Studio Kuxa, Puţul lui Zamfir nr. 36

Curs de gătit – Şase Afrodiziace

Un curs de gătit pe durata a trei ore la care participanţii vor pregăti un meniu cu trei feluri. Toate ingredientele sunt menite să incite şi nu-i puţin lucru dacă după acest curs vei decoperi toate secretele pregătirii stridiilor, a homarului sau a unui risotto perfect.

La finalul experienţei, masa va fi servită alături de asocierea vinurilor potrivite.

Locaţia cursului de gătit: Madame Pogany, Banu Antonache 40-44

Rezervări: rezervari@societegourmet.ro sau 0721 223 385

Despre Société Gourmet Cooking Classes

Société Gourmet COOKING CLASSES &more..®
Cursuri de gătit cu chef Daniel Wendorf – KIDS Cooking Classes – Corporate Team Cooking® (in & outside Bucharest)- Team Cooking multi-atelier® (vânătoare de trufe, wine pairing, atelier de ciocolată, destinaţii gourmet).

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.