Mâncare sănătoasă, gătită în cuptoarele cu abur Electrolux

Într-o eră a vitezei, în care gătitul sănătos este tendinţa generală, Electrolux transformă procesul tradiţional de gătit într-unul modern, în care mâncarea este gătită la abur, programul de gătit poate fi selectat din display, mâncarea rămâne la temperatura optimă chiar dacă invitaţii întârzie, iar copiii pot să-şi încălzească singuri mâncarea fără niciun risc.

Gătitul sănătos este o tendinţa a modernităţii, care revine în egală măsură femeilor şi bărbaţilor, iar interesul lor pentru propria sănătate este similar. Echipamentele de gătit tot mai moderne şi cu multiple opţiuni au făcut ca fiecare dintre noi să poată găti sănătos, chiar acasă. Inclusiv procesul de gătit a suferit o transformare vizibilă, de la orele petrecute în bucătărie, în miros de mâncare şi în temperaturi deranjante, până la posibilitatea oferită de echipamentele moderne, de a întrerupe gătitul şi de a-l relua mai târziu.

Mâncare gustoasă, fără pierderi de vitamine şi minerale

Gătitul la abur a fost privit multă vreme drept o metodă de a pregăti mâncare doar pentru persoanele care ţin regim. E momentul ca acest mit să fie desfiinţat, tocmai pentru că mâncarea gâtită la cuptorul cu aburi înseamnă o experienţă gastronomică savuroasă. Fiecare ingredient îşi păstrează gustul natural, iar aburul face treaba uleiului şi a grăsimilor, pe care le puteţi tăia din reţete.

Totul e natural în gătitul la abur, iar noile cuptoare Electrolux aduc un plus de ajutor în bucătărie, nemaifiind nevoie să fiţi atenţi la cuptor în timpul procesului de gătit şi să-i adăugaţi permanent apă. Atunci când rezervorul de apă se goleşte, veţi fi avertizaţi printr-un semnal sonor că rezerva de apă trebuie refăcută, iar procesul de preparare continuă, respectând programul setat de la început. Mai mult decât atât, cu 5 minute inainte de încheierea programului de gătit, cuptorul cu aburi se devaporizează, iar mâncarea poate fi scoasă din cuptor aburindă, fără un nor de fum în urma ei.

Multiple opţiuni, toate pentru o experienţă gastronomică modernă

Fie că gătiţi legume, carne de pui, peşte sau desert la unul dintre cuptoarele cu aburi Electrolux, avantajul este acela că le puteţi găti pe toate în acelaşi timp, fiecare păstrându-şi gustul individual.

Alegând cuptoarele Electrolux, beneficiaţi de alertă când mâncarea este gata (atunci când selectaţi programul automat proba de carne la cuptoarele Vision şi Inspiro), iar cuptoarele se curăţă foarte uşor, având o suprafaţă de email ce facilitează îndepărtarea grăsimii şi scurgerea ei imediat după coacere.

În plus, beneficiaţi de 7 până la 12 programe de gătit, de 85 de reţete predefinite, pe care le veţi primi la achiziţionarea cuptorului cu aburi şi care vă vor salva de întrebarea „Azi ce mai gătesc?”. Pe lângă toate acestea, cuptoarele au două funcţii care vă vor scăpa de grija mâncării care se răceşte – funcţia „Heat&Hold”, care menţine mâncarea la temperatura de 80 de grade, timp de 30 de minute, după încheierea procesului de gătit şi funcţia „încălzire”, care vă permite să folosiţi cuptorul pentru a încălzi mâncarea.

Cuptoarele electrice cu abur se comercializează în magazinele de specialitate la preţuri recomandate între 5,454 lei – cuptorul compact cu abur, model EOK 96030X şi 6,014 lei – cuptorul electric independent cu abur, model EOB 98000X.

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.