Secretele unei garderobe elegante

Garderoba ta in detaliu

Mai mult decat un ghid al amanuntelor care iti completeaza stilul, acest curs teoretic si practic te va ajuta sa intelegi cum sa iti construiesti o garderoba (profesionala, de weekend si de ocazie), ce accesorii sa ii adaugi, cum sa o imbunatatesti de la sezon la sezon, outfit by outfit.

Vei descoperi – si exersa! – 100 de metamorofoze ale micutei rochii negre. Vei invata cum sa citesti codul vestimentar al unei ocazii. Vei cunoaste diferenta dintre un pantof d’Orsay si un Mary Jane, dintre un toc stiletto si unul kitten, dintre un colier pentru opera si o bratara de tenis. CTC-ul, in cabina de proba, nu va mai avea secrete pentru tine si iti vom tine chiar si o scurta lectie de planificare financiara.

La finalul atelierelor, iti promitem ca vei fi mai organizata, mai inspirata, mai bine imbracata.

Temele atelierelor sint:

Atelierul 1. O garderoba structurata: zonele principale. Garderoba de zi/ office/ ocazie/ activa. Conceptul de garderoba-capsula: in functie de sezon.

Atelierul 2. Vocabular de stil: denumirile corecte ale pieselor vestimentare. Stii cum arata: Fusta in clini? Fronseurile? O rochie-chemise? Un blazer? Ocaziile speciale si coduri vestimentare.

Atelierul 3. Accesoriile: tipuri de pantofi, genti, curele, esarfe, bijuterii. Necesarul de accesorii. Alegerea accesoriilor in functie de silueta si proportii. Metamorfozele unei rochii negre (exercitiu practic).

Atelierul 4. Forma fetei si proportiile gatului: cum alegi coafurile, cerceii, ramele de ochelari, colierele. Colierul potrivit in functie de tipul de decolteu.

Atelierul 5. Arta de a face shopping. Cost per wear. In ce investim. Lista, buget si strategii de cumparaturi. Unde facem cumparaturi. Atentia la detalii si la calitate. Secrete din cabina de proba.

Mai multe detalii….

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.