10 sfaturi pentru o baie stralucitoare

Author: Instant Clean

Investind in curatenie, investiti în propria imagine, prestanta si sanatate ambientala. Instant Clean dispune de tehnologie moderna, experienta, flexibilitate si calitate. Curatenia face parte din viata nostra a tuturor si aduce buna dispozitie in desfasurarea activitatilor zilnice. Curatenia aduce o contributie importanta în alcatuirea imaginii unei firme sau a unei persoane. Contactati-ne chiar acum pentru o evaluare gratuita!

Stim cu totii ca tot ce ne inconjoara are efect asupra starii noastre de spirit si asupra sanatatii mai ales atunci cand este vorba despre interiorul casei noastre. Daca traversam o perioada mai stresanta, un dus fierbinte sau o baie cu saruri aromate sunt remediile la care apelam, iar pentru a ne bucura din plin de rezultat trebuie sa avem o baia impecabil de curata.

Dimensinile unei bai pot fi reduse iar daca familia este mare si baia este frecventata des, atunci trebuie sa-i acordam atentia cuvenita prin curatarea ei in permanenta.

1. Pentru a economisi timp, primul lucru pe care trebuie sa-l facem este sa eliberam baia de toate lucrurile din dulapuri, rafturi, cosuri etc.

2. Faceti o evaluare a produselor de curatenie pe care le aveti in casa si alegeti-le pe cele destinate baii (dezinfectanti, detartranti, manusi, bureti, perii) pentru a le aduce cat mai aproape de spatiul de lucru.

3. Orice activitate legata de curatenie incepe de sus in jos deci, preparati o solutie destinata curatarii faiantei intr-o galetusa si incepeti sa curatati, cu o laveta de bumbac sau cu un burete, de la prima faianta de sus pana la ultima de jos. Dupa aceea clatiti bine.

4. Daca rosturile mai pastreaza resturi de sapun sau piatra depusa, folositi o solutie anticalcar (poate fi si din comert) stropiti si lasati sa actioneze cateva minute conform prospectului.

5. Cu o solutie adecvata, curatati dulapurile si sertarele, pe toata suprafata cu o laveta moale dupa care limpeziti bine.

6. Pentru ca ne dorim o cada stralucitoare fara depuneri de piatra si fara microbi, spreiem cada cu o solutie dezinfectanta sau cu detartrant, lasam sa actineze cateva minute iar cu un burete frecam bine si limpezim la final.

7. Dezinfectarea toaletei va necesita o atentie sporita pentru ca, in timp aici se formeaza depuneri de piatra pe vas cat si sub marginea interioara a acestui lacas inaccesibil. Pentru eliminarea bacteriilor, virusurilor si fungilor recomandam imbibarea buretelui cu o solutie dezinfectanta iar cu mana imbracata in manusa trecem buretele prin lacasul ingust din marginea interioara a vasului. Lasam solutia sa actioneze conform prospectului dupa care limpezim bine. Colacul toaletei se putem sterge cu servetele sau sulutii dezifectante.

8. Permanent in baie trebuie sa avem o perie si o solutie de curatat pentru intretinerea zilnica a vasului iar pe un perete putem monta un mic aparat cu servetele de unica folosinta.

9. Chiuveta o putem “trata” in aceasi maniera si nu uitati sa folositi manusi pentru a va proteja pielea de eventualele alergii provocate de substantele folosite.

10. Ultima parte a baii o reprezinta pardoseala si nu este lipsita de importanta; preparati o solutie destinata gresiei, intindeti-o pe toata suprafata cu un mop si lasati-o sa actioneze conform prospectului. Cu o perie frecam colturile, rosturile dar si baza de la piciorul toaletei de jur imprejur dupa care limpezim bine pardoseala.

Pentru ca a fost o munca obositoare, ne premiem cu o ceasca de cafea si ne intoarcem inapoi pentru a pune toate lucrurile la locul lor.

Aveti grija! Nu lasati chimicale periculoase la indemana copiilor sau a animalelor de companie.

Despre Instant Clean: Firma Instant Clean este specializata in servicii profesionale de curatenie si ofera tuturor clientilor, curatenie de intretinere, curatenie generala, curatenie spatii birouri, curatenie locuinte – apartamente, curatenie vile, curatenie magazine, curatenie hoteluri, curatenie spatii comerciale, curatenie pentru institutii, etc.

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.