Bucatariile prind viata

Author: kika

Sambata, 15 octombrie 2011, zona de bucatarii a magazinului kika, din Militari, va fi animata de o sesiune speciala de cooking. Astfel, intre orele 18:00 – 21:00, un grup de gastronomi amatori, îndrumati de doi bucatari profesionisti, vor pregati un meniu complet în zonele special amenajate.

In cadrul evenimentului de sambata, cinci insule de gatit din zona de bucatarii vor deveni functionale, iar vizitatorii magazinului vor avea, astfel, ocazia sa vada bucatariile kika in actiune.

“kika este locul in care oamenii vin in cautare de inspiratie, locul in care oamenii stiu ca vor gasi solutii pentru a-si transforma ideile de amanajare a casei in realitate. Am creat acest eveniment pentru a-i ajuta pe cei care ne trec pragul sa vizualizeze felul in care produsele kika pot mobila o bucatarie, precum si pentru a crea atmosfera pe care o pot obtine în casele lor cand gatesc pentru cei dragi”, a declarat Lars Lund, Country Manager kika Romania.

In cadrul evenimentului kika va fi prezent si Lars Lund, Country Manager kika Romania, un fan declarat atat al bucatariei romanesti, cat si al celei internationale.

Despre kika:

kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. In prezent grupul kika are aproximativ 7.700 de angajati in cele 68 de magazine. Sortimentul de produse cuprinde peste 50.000 de articole. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, începand de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis”, kika ofera servicii de livrare, montare, masurare si planificare computerizata. Primul magazin din Romania ce ocupa o suprafata de aproximativ 27.000 m2 a fost deschis în anul 2008 in zona comerciala Militari din Bucuresti si a reprezentat o investitie de 31 milioane EUR.

 

Tags: , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.