Ivory devine magazinul de lux cu rochii de seara pentru femeile din Romania!

Author: Ivory

Designeri consacrati din Statele Unite ale Americii au ales magazinul Ivory pentru a le fi prezentate colectiile si in Romania. Acum, femeile isi pot alege intr-un cadru intim si primitor o tinuta cu sarm. Cele mai ravnite rochii de la Hollywood sunt admirate la evenimentele cu stil.

Vedete si cliente fidele au aderat la eleganta si rafinament. Si-au deschis dorinta de frumos alegand una dintre colectiile designerilor americani, reprezentati in Romania, prin magazinul Ivory. Colectiile primavara-vara 2011 ale prestigiosilor designeri americani propun o lume fascinanta, unica, minunata.

Tinutele din colectiile designerilor Faviana, Jovani, Sherri Hill si Terani din Statele Unite ale Americii, sunt tot mai apreciate in Romania.

Faviana propune rochii in culori pastelate, fiind cea mai cautata linie pentru rochiile printate, in special pentru serile de vara, pentru evenimentele in aer liber. Una dintre vedetele internationale ale casei de moda Faviana este Kim Kardashian.

Jovani este un brand recunoscut in afara pentru tinute spectaculoase. Este de departe cel mai apreciat designer de catre domnisoare pentru rochii scurte si sexy, dar si de catre nase si soacre pentru rochii lungi si deosebite. Rochii elegante black-nude sau lady in red sunt doar cateva exemple. Colectia Haute Couture reprezinta atractia femeilor cu personalitate pentru evenimentele din show-biz si nu numai. Multe dintre vedetele internationale, precum Katty Perry, Hillary Duff sau Brooke Shilds au ales aceasta casa de moda.

Sherri Hill, creatoarea tinutelor detinatoarelor titlului Miss Universe, uimeste cu fiecare colectie. Oana Paveluc, reprezentanta Romaniei la Miss Universe 2010, dupa competitia din Las Vegas, a prezentat pentru Sherri Hill in cadrul celui mai important eveniment de moda din Statele Unite – American Apparel. Sherri Hill este una dintre cele mai sofisticate si iubite creatoare de rochii de seara din America si poate din intreaga lume.

Rochiile scurte, mulate sau baby doll sunt deliciul adolescentelor si cantaretelor vulcanice in concerte. Rochiile lungi pot fi purtate de orice femeie care isi doreste sa straluceasca ca o vedeta de la Hollywood. Lucia Dumitrescu a multumit magazinului Ivory pentru vestimentatie, in cadrul Festivalului de la Mamaia 2010. Aceasta a purtat 2 creatii Sherri Hill, jucause si dragalase.

Terani, un designer chic&unique se lauda cu nume internationale precum: Beyonce, Jennifer Aniston sau Kate Winslet. Multe staruri au ales aceasta eticheta pentru red carpet si nu au dat gres.

Ivory isi intampina clientele intr-un show-room classic, elegant si primitor intr-o vila stil vechi, din Piata Victoriei. Candelabrele, spatiul generos pentru proba, o cupa de sampanie sau bomboanele cu ciocolata sunt doar cateva elemente pentru a rasfata doamnele si domnisoarele. Cei de la acest salon declara ca persoanele publice isi rezerva insa dreptul de a beneficia de toata confidentialitatea.

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.