Epilarea definitiva acasa cu Silk’n

Team Player Business este un distribuitor cu traditie in distributia de aparatura profesionala si consumabile pentru saloanele de infrumusetare precum si celor impatimiti de frumusetea si igiena personala.

Cu o experienta de mai bine de 10 ani in sfera profesionalului si a saloanelor de infrumusetare Team Player Business lanseaza primul magazin online numit Total Pro Beauty, nume sugestiv activitatii de baza ce castiga pe zi ce trece o cota de piata semnificativa si care implementeaza la nivel national diverse proiecte inovatoare.

Sortimentul de baza este destinat utilizarii in saloanele de specialitate de personal cu un nivel de instruire peste medie si profesional. Gama larga de produse sau consumabile ofera clientilor un plus avantaj in activitatea pe care o presteaza.

Total Pro Beauty Shop este mereu in pas cu tendintele momentului si se adapteaza mereu la cele ma inalte standarde de calitate si performanta. Totodata Total Pro Beauty va prezenta noutatile in domeniu aducand pentru clientii sai tendinte noi in sfera de activitate de infrumusetare corporala.

Peste 6000 de clienti in toata tara se folosesc de serviciile Total Pro Beauty si acest numar este intr-o crestere exponentiala intrucat recomandarile nu se opresc aici.

Anul 2010 un an de criza cum spun multi, an in care Total Pro Beauty a conturat un sortiment de marfuri atent selectionate pentru a fi cat mai utili clientilor de la momentul acela cat si pentru a-si castiga clienti din piata rece. Cu pasi mici dar siguri au castigat aprecierea clientilor nu numai prin servicii de calitate dar si prin servicii post vanzare.

Anul 2011 este anul in care se vad rezultatele actiunilor incepute sau finalizate anterior pregatind noi si mai multe surprize clientilor fideli. Este un an in care patroneaza cuvantul “noutate” integrat pe toate planurile.

Total Pro Beauty multumeste clientilor sai va continua sa mentina standardele inalte cu care ne-a obisnuit, sloganul “Satisfactie 100%” si nu va inceta sa capteze atentia clientilor sai.

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.