A aparut „1001 miracole pentru infrumusetare“, de Esme Floyd

Cuprinzand remedii pentru problemele de frumusete, dar si sfaturi multiple, de la aplicarea machiajului pana la ingrijirea pielii si tratamentele anti-imbatranire, 1001 miracole pentru infrumusetare ofera metode simple, concise de imbunatatire si intretinere a tonusului si a unei infatisari cat mai naturale.

Incluzand indicii utile pentru unele aspecte nevralgice legate de frumusetea feminina, precum pensarea sprancenelor, tratarea acneei si modul de a face ca parul rar sa para cat mai des, cartea dezvaluie cele mai bune tehnici care te ajuta sa arati minunat intr-un rastimp destul de scurt.

Chiar daca ai obiceiul de a-ti roade unghiile, chiar daca ai parul vraiste sau ai dezvoltat o adevarata fobie fata de exercitiile fizice, aceste idei inedite te vor ajuta sa te orientezi in directia potrivita pentru a arata cat poti de bine cu un minimum de efort.

Cele 1001 sfaturi de ingrijire din cap pana in picioare isi propun sa solutioneze rapid toate problemele de frumusete.
Adanceste-te in carte ori de cate ori treci printr-o criza de frumusete – de la repararea unei unghii rupte pana la revitalizarea pielii.

Conceputa special pentru o serie de probleme cu care se confrunta femeile in incercarea lor de a arata foarte bine, cartea dezvaluie secretele specifice stilistilor de top si profesionistilor saloanelor de infrumusetare.

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.