Tratamentul crema pentru epilare definitiva, acum si in Romania!

Tratamentul pentru epilare definitiva Epilar, reprezinta o metoda licentiata unica si fara egal in categoria sa, pe baza de enzime. Fata de tratamentele cu laser si cu lumina intermintenta (IPL), poate fi folosit rapid si fara durere, la salon sau acasa, pentru orice tip de piele si culoare de par, chiar si pentru pielea bronzata la solar. Tratamentul se poate comanda online din magazinul www.ProfesionalCosmetics.ro

Sistemul Epilar a fost dezvoltat de medici si de biochimisti din Scandinavia, iar în prezent este procedeul conducator în Europa si în Statele Unite, privind îndepartarea definitiva al parului nedorit. Debutul cu succes al sistemului Epilar în Europa s-a facut în anul 2004. Acum este disponibil si in Romania!

Eficienta produsului este bazata pe enzima proprie a organismului uman, denumita Trypsin. Datorita compozitiei unice a sistemului Epilar, Trypsin-ul nu intra în reactie cu celelalte componente ale pielii si cu structurile de tesuturi organice, si în acest fel nu intra nici în sistemul circulator. Eficienta si siguranta produsului a fost testata cu rezultate convingatoare timp de 12 ani, cât timp produsul a fost în faza de dezvoltare si de testare.

Ca si celelate proceduri, si sistemul Epilar necesita tratament în serie. Tratamentul se aplica prin masaj, dupa ce se realizeaza epilarea clasica a portiunii respective.

Numarul firelor de par se va reduce cu circa 20% la fiecare aplicare a tratamentului. Dupa al treilea tratament rezultatul este de obicei spectaculos; iar pentru a fi atins efectul definitiv, sunt necesare circa 6-12 tratamente.

Pentru mai multe detalii despre produs accesati www.ProfesionalCosmetics.ro

 

Tags:

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.